string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Trainingswedstrijd tegen Preussen Münster live te volgen.

Woensdag 08 november 2017 om 09:23

FC Groningen speelt vanmiddag, woensdag 8 november, een trainingswedstrijd tegen SC Preussen 06 Münster. Het trainingsduel wordt gespeeld in het Noordlease Stadion en begint om 15.00 uur.

Trainer Ernest Faber zal tegen de Duitse club, die uitkomt in de 3. Liga en daarin momenteel de 16de plaats bezet met 14 punten uit 15 competitieduels, vooral een beroep doen op de spelers die behoefte hebben aan speelminuten. Komend weekend heeft FC Groningen geen competitieverplichtingen in verband met een interlandperiode.
 
Internationals
Hierdoor mist FC Groningen tegen Preussen Münster de internationals Sergio Padt, Oussama Idrissi, Juninho Bacuna, Mimoun Mahi en Uriel Antuna. Ook de drie jeugdinternationals Tom van de Looi, Lars Kramer en Kolbeinn Finnsson zijn niet beschikbaar voor Faber en zijn staf.
 
Hoewel het geen officiële oefenwedstrijd betreft, hebben eventuele belangstellenden vrij toegang via de hoofdingang van het Noordlease Stadion en kan er plaats worden genomen op het TKP-ereterras.
 
Live stream
FC Groningen TV – het online tv-kanaal van de club – zal vanuit het stadion een live stream verzorgen van het trainingsduel met Preussen Münster: http://fcgroningen.tv

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 dagen geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’