string(9) "claudebot"

Trainingslocatie eerste selectie nog wisselend.

Dinsdag 07 december 2010 om 18:18

De nog resterende trainingen van de eerste selectie in de aanloop naar het thuisduel met AZ zullen op verschillende locaties worden afgewerkt. De training van donderdagochtend wordt gehouden op het kunstgrasveld van vv Haren.

Vrijdag- en zaterdagochtend keert de groep van hoofdtrainer Pieter Huistra weer terug naar Euroborg. De trainingen worden dan normaal gesproken weer gehouden op het TCN Trainingscomplex, gelegen naast de Mediacentrale.
Stadion
Indien de weersomstandigheden dusdanig zijn en het trainingsveld er onvoldoende bij ligt, wordt er vrijdag en zaterdag uitgeweken naar het stadion. Omdat zondagmiddag de laatste thuiswedstrijd van 2010 wordt afgewerkt in Euroborg, kan het hoofdveld in deze situatie nog twee keer extra worden belast met een trainingssessie.
Vrijdag en zaterdag zal per dag worden bekeken waar er wordt getraind. Belangstellende bezoekers voor deze trainingen wordt geadviseerd eerst bij het trainingsveld een kijkje te nemen. Als er daar vanaf 10.00 uur (het geplande aanvangstijdstip) geen beweging is, dan zal de training in het stadion worden afgewerkt.
Woensdag
Deze week staan er op woensdag geen trainingen gepland.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’