string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Trainen volgens de FC-methodes tijdens het 50-jarig bestaan.

Donderdag 10 juni 2021 om 10:00

Op woensdag 16 juni aanstaande bestaat FC Groningen 50 jaar en natuurlijk zal de club dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Gedurende het jubileumjaar wordt er op verschillende manieren stil gestaan bij het 50-jarig bestaan van de club. Amateurverenigingen aangesloten van het Amateurconvenant kunnen op 16 juni trainen volgens de FC Groningen-methodes.

Via het Amateurconvenant biedt FC Groningen alle amateurverenigingen aangesloten bij het convenant een handboek waarmee clubs een FC Groningen-training kunnen geven bij de vereniging zelf. Het doel is om zoveel mogelijk voetballers en voetbalsters op 16 juni in beweging te brengen en daarmee een FC Groningen training kunnen ervaren.
De FC Groningen-training ontwikkeld door de FC-trainers die ook zijn betrokken bij de activiteiten rondom FC Groningen Trainen als een Prof heeft een jubileum-sausje waarbij de volgende onderdelen centraal staan:

– Scoren als Suárez
– Verdedigen als van Dijk
– Passen als Koeman
– Dribbelen als Robben
– Keepen als (Tonny) van Leeuwen

Clubs die gebruik willen maken van deze mogelijkheid kunnen zich aanmelden om het handboek te ontvangen. Wij vragen de clubs in dat geval om op woensdag 16 juni de FC Groningen training plaats te laten vinden en hiervan foto’s en video’s te delen via hun social media kanalen. Op deze wijze wordt samen het jubileum van FC Groningen gevierd. Een aantal clubs wordt daarbij bezocht door trainers van FC Groningen om samen de training te verzorgen.

Amateurclubs aangesloten bij het Amateurconvenant FC Groningen die op woensdag 16 juni een FC Groningen training willen geven, kunnen het handboek aanvragen via de volgende link.

Handboek aanvragen 

trainen als een prof1

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam