Tomas Suslov siert cover Word Groter Magazine

10 januari 2022

De derde editie van Word Groter is verschenen. De digitale versie van het magazine van FC Groningen over persoonlijke groei en ontwikkeling is via de link onderaan dit artikel te lezen. Ook is het magazine te koop in de webshop. Middenvelder Tomas Suslov prijkt op de cover van de derde editie van het Word Groter Magazine. 

De naam van het magazine is een afgeleide van de belofte van FC Groningen omschreven in het beleidsplan 2020-2025 Samen naar de Grote Markt. In het blad staan verhalen over persoonlijke groei en ontwikkeling. 

suslov cover magazine

Focus
Middenvelder Tomas Suslov vertelt over de focus om zijn voetbaldroom te laten slagen. De Slowaakse international was voor een exclusieve photoshoot te gast in Emmen bij kledingpartner Derksen&Derksen. Ook verdediger Wessel Dammers komt aan het woord over de gedrevenheid het maximale uit zijn loopbaan te halen. Keeper Peter Leeuwenburgh deelt in de rubriek ‘Levenslessen’ een zeer persoonlijke brief die hij schreef aan zijn moeder.
 
In de derde editie van Word Groter is naast bovenstaande voetbalverhalen aandacht voor onder andere de stille kracht binnen de FC-directie Marc-Jan Oldenbandringh, voorvrouw van Founded in Groningen Lusanne Tehupuring en de nieuwe CEO van partner Scapino, Adem Doymaz. Performance coach Frank van der Stelt legt uit wat zijn drive is om in de topsport te werken en waarom topsporters 24 uur per dag met hun vak bezig zijn. Desiree Alt kent een mooi groeiproces binnen FC Groningen en is tegenwoordig coördinator marketing & events.

Valerie Overkamp doet onderzoek naar de haalbaarheid van vrouwenvoetbal bij FC Groningen. Ze wil dat jonge voetballende meiden voorbeelden hebben in Groningen die ze in haar eigen spelerscarrière heeft moeten missen. Oud-speler van de Opleiding, Herman Rozema, leerde op Corpus belangrijke lessen die hij nog dagelijks in de praktijk brengt als jongerencoach.

Lusanne Tehupuring

Derde editie
Het Word Groter magazine wordt in een oplage van 4.000 stuks verspreid onder alle zakelijke relaties van FC Groningen en wordt daarnaast verspreid bij diverse overheidsinstellingen. Deze derde editie van het magazine is binnenkort te verkrijgen in de webshop en is ook online te lezen via de volgende link. Het Word Groter magazine is een uitgave van FC Groningen, vormgegeven door sponsorrelatie Kijf & Witte en de exclusieve fotografie is in handen van Andy Zuidema van Studio Gambar. Scholma Print & Media uit Bedum heeft de uitgave gedrukt.

Suslov magazine2

Laatste nieuws