string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Tomas en Thomas willen zich laten zien.

Donderdag 09 januari 2020 om 19:06

De eerste selectie van FC Groningen verblijft de komende dagen voor een trainingskamp in het Limburgse Horst. De selectie van hoofdtrainer Danny Buijs is aangevuld met diverse talenten die zich graag willen laten zien. Een round-up van dag 1 in Horst.

Jongelingen Tomas Suslov, Thomas Poll en Remco Balk zijn de enige spelers die zijn overgeheveld uit onder-19 voor het trainingskamp. Het drietal maakte gisteren tijdens de oefenwedstrijd tegen het Duitse SV Rödinghausen minuten in het eerste elftal. De jongelingen willen zich maar wat graag laten zien tijdens het trainingskamp en dromen van een toekomst in het Hitachi Capital Mobility Stadion.
 
De selectie kwam woensdagavond aan in Limburg na de gespeelde oefenwedstrijd in Duitsland. Nadat het gezelschap was gesetteld in de kamers stond een gezamenlijk diner op het programma. ’s Avonds was er tijd voor een groepsactiviteit, een voetbalquiz georganiseerd door Mike te Wierik, Sergio Padt, Bart van Hintum en keeperstrainer Bas Roorda. Een leerzame, leuke en gezellige activiteit waar de geformeerde teams fanatiek aan meespeelden.

IMG_9619

De eerste volledige dag in Horst begon om 09.00 uur met een ontbijt waarna de selectie zich kon voorbereiden op de training die twee uur later op het programma stond. De Trots van het Noorden traint in Horst in een bosrijke omgeving onder goede omstandigheden. Op een het veld werd hard gewerkt aan diverse pass- en trapoefeningen en tijdens een positiespel. Tot slot werd er afgesloten met footvolley.
 
Na een goede lunch was er tijd om te rusten op de kamers en meldde de selectie zich om 16.00 uur in de gym voor een gedegen en pittige krachttraining. Gedurende de dag was er tevens voldoende tijd voor verschillende persoonlijke gesprekken tussen stafleden en spelers. Later vanavond staat er in het hotel nog een groepssessie gepland.

photo5816529937182601760

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’