string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Ticketprijs uitwedstrijden wordt aangepast.

Maandag 14 oktober 2019 om 16:11

FC Groningen zal met ingang van 1 januari 2020, zoals bij vrijwel alle Eredivisieclubs al gangbaar is, de verkoopprijs voor toegangskaarten bij autocombi, eigen vervoer of vrije vervoer met 1 euro verhogen. De reguliere prijs van de FanTour blijft dit seizoen ongewijzigd.

Supporters betalen bij FC Groningen sinds jaar en dag de reguliere prijs van de toegangskaart zonder extra kosten. Wanneer een tegenstander dus 9 euro vraagt voor een toegangskaart, dan betaalde onze supporter ook 9 euro. Het is een positieve ontwikkeling dat de uitwedstrijden steeds meer worden bezocht door onze supporters en de vervoersregelingen steeds soepeler worden, maar hierdoor nemen ook de kosten toe.
 
Deze kosten die door FC Groningen worden gemaakt, zijn bijvoorbeeld voor het extra personeel bij het omwisselen, meer vervoerskosten en meer stewards in het uitvak. Vanaf 1 januari 2020 zal de verhoging ingaan voor alle toegangskaarten bij de autocombi, eigen vervoer of vrij vervoer. In de praktijk worden de huidige tarieven van 9 en 15 euro dus aangepast naar respectievelijk 10 en 16 euro. De reguliere prijs van de FanTour blijft dit seizoen ongewijzigd: 32 euro.
 
Wanneer er door deze maatregel een positief saldo ontstaat over het gehele seizoen 2019/2020 dan zal deze worden overgemaakt aan een, door het Supportersoverleg te bepalen, goed doel. Het is namelijk geen doelstelling van de club om op kosten van bezoekers van de uitduels winst te maken met de organisatie van de uitwedstrijden. Het supportersoverleg bestaat uit een afvaardiging van FC Groningen, de Supportersvereniging FC Groningen, Ultras Cruoninga en de Rolly-side.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga