string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Thuiswedstrijd voor Hateboer bij afsluiting seizoen in Beerta.

Woensdag 18 mei 2016 om 09:46

Vanavond, woensdag 18 mei, sluit FC Groningen het voetbalseizoen 2015/2016 af met een oefenwedstrijd tegen amateurvereniging THOS. Het duel op het Abel van der Laan Sportpark begint om 19.00 uur. Behalve Alexander Sørloth zullen alle eerste-selectiespelers aanwezig zijn bij de seizoenafsluiting in Beerta.

De Noorse spits viel afgelopen zondag tegen Heracles Almelo in de laatste officiële wedstrijd van dit seizoen geblesseerd uit. Sørloth kreeg daarna toestemming om alvast terug te keren naar zijn vaderland. Michael de Leeuw – van wie gisteren bekend werd dat hij zijn carrière gaat voortzetten bij Chicago Fire in de Amerikaanse competitie – en aanvoerder Rasmus Lindgren komen vanwege blessures niet in actie, maar zullen wel aanwezig zijn bij het duel met THOS.
Aftrap
Vanuit de B-selectie zijn Oussama Idrissi, Robbert de Vos, Roland Baas en Keziah Veendorp toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Alle spelers, die inzetbaar zijn, zullen minimaal een helft voetballen tegen de club waar Hans Hateboer zijn voetbalcarrière begon.
Het Oost-Groningse Beerta heeft naast Hateboer ook oud-prof en huidige FC-scout Jurrie Koolhof voortgebracht. En daarbij te bedenken dat het sportdorp in de gemeente Oldambt slechts zo’n 2.000 inwoners heeft. Burgemeester Pieter Smit zal samen met Hateboer om 19.00 uur de aftrap verrichten. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Gerlof Gils uit Winschoten. Hij zal worden geassisteerd door Kees Brondijk (Hoogezand-Sappemeer) en Egbert Koning (Heiligerlee).
Voorverkoop
Kaarten voor het laatste duel van dit seizoen kosten 6 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd tot en met 12 jaar. De kassa’s bij het sportpark zijn woensdagavond vanaf 18.00 uur geopend. De voorverkoop is bij COOP in Beerta en in de Kantine van s.v. THOS. Parkeren op de wedstrijddag is mogelijk op de parkeerplaats achter supermarkt COOP. Na afloop van de wedstrijd is er voor de jeugd gelegenheid handtekeningen te verzamelen en/of met spelers op de foto te gaan.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga