string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel.

Maandag 02 oktober 2023 om 17:00

De thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht van vrijdag 3 november wordt verplaatst naar zondag 5 november 14.30 uur. Dit heeft te maken met het uitduel met Rijnsburgse Boys, eerder die week, in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. De bekerwedstrijd tegen de Tweede Divisionist uit Rijnsburg wordt gespeeld op woensdag 1 november om 20.00 uur.

De bekerloting afgelopen weekend leverde voor FC Groningen een uitduel op met Rijnsburgse Boys. Aangezien de Trots van het Noorden op zondag 29 oktober de uitwedstrijd speelt in Leeuwarden tegen Cambuur én er voor Rijnsburgse Boys een competitieduel staat geprogrammeerd op zaterdag 4 november, was het spelen van de bekerwedstrijd op woensdag (1 november) – met inachtneming van de minimaal rustperiode tussen twee duels – de enige overgebleven speeldag om niet met nóg meer wedstrijden te hoeven gaan schuiven.

Direct gevolg hiervan is dus wel dat het competitietreffen van FC Groningen met FC Dordrecht in speelronde 13 van de Keuken Kampioen Divisie wordt verplaatst naar zondagmiddag 5 november.

Informatie over de kaartverkoop voor beide wedstrijden wordt later bekend gemaakt.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

4 dagen geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

7 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’