string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Thuisduel met Roda JC compleet uitverkocht.

Woensdag 10 april 2024 om 14:38

FC Groningen heeft het laatste thuisduel van de reguliere competitie al compleet uitverkocht. Zowel op de publiekstribunes als op de zakelijke tribune zijn alle kaarten voor de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade verkocht. De Trots van het Noorden treft de Limburgse opponent op vrijdag 10 mei, 20.00 uur. Het is alleen nog mogelijk om een ticket te bemachtigen wanneer deze via de kaartenmarkt beschikbaar komt.

De support voor de FC is dit gehele seizoen al gigantisch. Meerdere malen waren de drie publiekstribunes helemaal uitverkocht en tegen Roda JC Kerkrade is Euroborg in het geheel uitverkocht. Bij het voorlaatste thuisduel met Cambuur op zaterdag 20 april, 21.00 uur is nog een klein aantal tickets beschikbaar in de reguliere verkoop. Kijk snel op https://tickets.fcgroningen.nl.

Voor zowel de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade als het duel met Cambuur is de kaartenmarkt geopend op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune. Wanneer huidige seizoenkaarthouders hun plaats aanbieden komt deze beschikbaar op de kaartenmarkt. De prijs voor het ticket gekocht via de kaartenmarkt ligt hoger dan de reguliere prijs omdat hierin onder meer administratiekosten zijn meegenomen. De kaartenmarkt is te bereiken via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Voor beide duels geldt een clubcardverplichting. Bij Cambuur-thuis kunnen maximaal twee kaarten per seizoenkaart of clubcard worden (bij)gekocht. Bij Roda-thuis is dat één ticket. Aankopen via de kaartenmarkt is alleen mogelijk voor supporters die dit aankooprecht nog niet hebben gebruikt in de reguliere verkoop. In de Ticketshop staat je totale aankooprecht. Het kan zijn dat de kaartenmarkt in de Ticketshop niet beschikbaar is. Op dat moment worden er geen kaarten aangeboden door seizoenkaarthouders.

Vijfjaarkaart- en seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die op zaterdag 20 april tegen Cambuur of vrijdag 10 mei tegen Roda JC Kerkrade niet naar (één van) de wedstrijden kunnen, hebben de mogelijkheid hun kaart aan te bieden via de kaartenmarkt.

Aanbieders krijgen – wanneer de plekken daadwerkelijk worden verkocht – 1/19 deel van de prijs van hun seizoenkaart binnen 15 werkdagen van FC Groningen teruggestort op het bij de club bekende rekeningnummer. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen uitverkocht, de kaartenmarkt zal niet worden geopend op deze tribune.

Je kaart aanbieden

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Ga rechtsboven in het menu naar ‘Mijn seizoenkaarten’;
  • Je selecteert voor welke wedstrijd je jouw seizoenkaartplek wilt verkopen en vinkt deze aan;
  • Je klikt bovenin op ‘Verkopen’;
  • Vul jouw IBAN in, bundel eventueel meerdere posities voor verkoop en klik op ‘Bevestigen’;
  • Jouw plaats is direct aangeboden voor de verkoop. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als deze is doorverkocht.

Een kaart kopen via kaartenmarkt

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Navigeer bovenin naar de tekst ‘Naar Kaartenmarkt’ of zoek direct je gewenste wedstrijd en klik op de button ‘Naar Kaartenmarkt’;
  • Selecteer zelf je plaatsen en rond de bestelling af;

Wanneer je de kaart hebt aangeboden in de Kaartenmarkt, maar toch weer uit de verkoop wilt halen, ga je naar Kaartenmarkt zoals hierboven omschreven. Je selecteert de kaart in de kaartenmarkt en vinkt deze aan. Klik daarna op ‘uit de verkoop halen’. Eenmaal verkocht, betekent verkocht. Dan is het niet mogelijk om de kaart uit de verkoop te halen.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 week geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024