string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Thuisduel met Cambuur in uitverkochte Euroborg.

Maandag 15 april 2024 om 12:42

FC Groningen speelt zaterdag 20 april in een compleet uitverkochte Euroborg tegen Cambuur. Vorige week werd al bekend dat ook alle tickets voor het laatste thuisduel van de competitie met Roda JC Kerkrade zijn verkocht. Voor beide wedstrijden is het enkel nog mogelijk een ticket te kopen via de kaartenmarkt.

Met nog vier competitieduels op het programma en alles om voor te spelen is de slotfase van het seizoen ongemeend spannend. De Trots van het Noorden heeft het hele seizoen al fantastische support ontvangen zowel in Euroborg als tijdens uitwedstrijden. Uitvakken zijn veelvuldig uitverkocht geweest en ook de publiekstribunes in Euroborg waren meerdere keren tot de laatste plek bezet.

De laatste thuiswedstrijden van dit seizoen – op zaterdag 20 april tegen Cambuur en vrijdag 10 mei tegen Roda JC is het complete stadion helemaal uitverkocht. Voor beide duels is de kaartenmarkt geopend op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune. Wanneer huidige seizoenkaarthouders hun plaats aanbieden komt deze beschikbaar op de kaartenmarkt. De prijs voor het ticket gekocht via de kaartenmarkt ligt hoger dan de reguliere prijs omdat hierin onder meer administratiekosten zijn meegenomen. De kaartenmarkt is te bereiken via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Er geldt een clubcardverplichting. Bij Cambuur-thuis kunnen maximaal twee kaarten per seizoenkaart of clubcard worden (bij)gekocht. Bij Roda-thuis is dat één ticket. Aankopen via de kaartenmarkt is alleen mogelijk voor supporters die dit aankooprecht nog niet hebben gebruikt in de reguliere verkoop. In de Ticketshop staat je totale aankooprecht. Het kan zijn dat de kaartenmarkt in de Ticketshop niet beschikbaar is. Op dat moment worden er geen kaarten aangeboden door seizoenkaarthouders.

Vijfjaarkaart- en seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die op zaterdag 20 april tegen Cambuur of vrijdag 10 mei tegen Roda JC Kerkrade niet naar (één van) de wedstrijden kunnen, hebben de mogelijkheid hun kaart aan te bieden via de kaartenmarkt.

Aanbieders krijgen – wanneer de plekken daadwerkelijk worden verkocht – 1/19 deel van de prijs van hun seizoenkaart binnen 15 werkdagen van FC Groningen teruggestort op het bij de club bekende rekeningnummer. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen uitverkocht, de kaartenmarkt zal niet worden geopend op deze tribune.

Je kaart aanbieden

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Ga rechtsboven in het menu naar ‘Mijn seizoenkaarten’;
  • Je selecteert voor welke wedstrijd je jouw seizoenkaartplek wilt verkopen en vinkt deze aan;
  • Je klikt bovenin op ‘Verkopen’;
  • Vul jouw IBAN in, bundel eventueel meerdere posities voor verkoop en klik op ‘Bevestigen’;
  • Jouw plaats is direct aangeboden voor de verkoop. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als deze is doorverkocht.

Een kaart kopen via kaartenmarkt

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Navigeer bovenin naar de tekst ‘Naar Kaartenmarkt’ of zoek direct je gewenste wedstrijd en klik op de button ‘Naar Kaartenmarkt’;
  • Selecteer zelf je plaatsen en rond de bestelling af;

Wanneer je de kaart hebt aangeboden in de Kaartenmarkt, maar toch weer uit de verkoop wilt halen, ga je naar Kaartenmarkt zoals hierboven omschreven. Je selecteert de kaart in de kaartenmarkt en vinkt deze aan. Klik daarna op ‘uit de verkoop halen’. Eenmaal verkocht, betekent verkocht. Dan is het niet mogelijk om de kaart uit de verkoop te halen.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 week geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024