string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Terugblik en vooruitblik Van de Looi en debuut Idrissi in FCG TV.

Vrijdag 25 december 2015 om 11:45

FC Groningen TV heeft vanavond in de laatste uitzending van 2015 een uitgebreid gesprek met Erwin van de Looi. Daarnaast is er aandacht voor het Eredivisiedebuut van Oussama Idrissi.

In de laatste uitzending van FC Groningen TV voor de winterstop kijkt FCG TV met trainer Erwin van de Looi terug op 2015 en wordt er vooruit gekeken naar de tweede seizoenshelft in 2016. Van de Looi vertelt over de bekerwinst begin mei dit jaar, over de eerste seizoenshelft, over wat speltechnisch gezien beter kan en over de verwachtingen en de ambities in 2016. Daarnaast komen de mooiste doelpunten van de eerste seizoenshelft nog een keer voorbij.
Afgelopen zaterdag maakte aanvaller Oussama Idrissi tegen Heracles Almelo zijn debuut in het eerste elftal van de FC. Idrissi, afkomstig van Feyenoord A1, maakt deel uit van de selectie van Jong FC Groningen en mocht zaterdag in Almelo dus debuteren op het hoogste niveau. Idrissi kijkt in FCG TV terug op het voor hem bijzondere moment dat hij graag had willen bekronen met een doelpunt.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 20.15 uur herhaald op kanaal 3, om 21.15 uur op kanaal 5 en om 22.45 uur op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 12.30 uur op kanaal 5.
Vanmiddag is om 16.00 uur op kanaal 3 ook de Fox Sports Doc ‘De Groene Hel’ te zien over het seizoen 2007/2008 van FC Groningen. Zondag wordt om 18.00 uur op kanaal 5 de Doc ‘Langs de rand van de afgrond’ uitgezonden. Deze Doc gaat over de totstandkoming van stadion Euroborg.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard