string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Teller staat op 8.580. Begin volgende week ruildagen voor seizoenkaarthouders.

Vrijdag 30 juni 2023 om 13:15

FC-supporters die afgelopen seizoen een seizoenkaart hadden bij de club, kunnen deze nog tot en met aankomende zondag, 2 juli verlengen. De teller staat momenteel op 8.580 verlengde en verkochte seizoenkaarten. Na zondag staan er verschillende ruildagen op de agenda. Op maandag 3 en dinsdag 4 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur op voor supporters op de Tonny van Leeuwen Tribune, op woensdag 5 juli voor supporters op de Koeman Tribune en Piet Fransen Tribune. Alleen supporters die een seizoenkaart hebben verlengd of gekocht kunnen gebruikmaken van deze ruildagen.

Het aantal van 8.580 seizoenkaarthouders is inclusief de 470 supporters met een vijfjaarkaart bij de club. Verlengen van de seizoenkaart kan nog dit weekend tot uiterlijk zondag 2 juli 23.59 uur via https://tickets.fcgroningen.nl. Op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune zijn de beschikbare plaatsen te koop.

Tot en met zondag 2 juli is de huidige plek nog gereserveerd en betalen supporters een voordeliger tarief voor hun seizoenkaart. Na die tijd vervalt de reservering en krijgen supporters die al een seizoenkaart hebben besteld of verlengd de mogelijkheid om naar een beschikbare plaats te verhuizen tijdens ruildagen. Een niet-verlengde plek is tijdens de ruildag beschikbaar voor supporters die al wel hebben verlengd.

Supporters op de Tonny van Leeuwen tribune zijn op maandag 3 en dinsdag 4 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur aan de beurt. Wanneer je een seizoenkaart hebt op de bovenste ring, maar in de praktijk altijd beneden staat, wordt geadviseerd om gebruik te maken van de ruildag en naar een beschikbare plaats in de vakken B tot en met G te ruilen. Deze plekken zijn schaars.

Er komt maandag 3 juli om 10.00 uur een formulier online waarbij je kunt aangeven te willen verplaatsen naar de onderste ring. Verplaatsen naar beneden kan alleen via dit formulier. De aanvragen via het formulier worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Het invullen van het formulier geeft geen garantie dat je daadwerkelijk kunt verplaatsen. Dit vanwege het beperkte aantal beschikbare plaatsen in de vakken B tot en met G. Wil je van beneden naar boven verplaatsen, dan kun je op maandag 3 en dinsdag 4 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur langskomen bij Euroborg of de club telefonisch contacten.  

Voor supporters op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune wordt er woensdag 5 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur een ruildag georganiseerd. Supporters die een andere plek op de tribune willen, kunnen langskomen in Euroborg of de club telefonisch contacten. Wanneer je naar een duurdere prijscategorie verhuist, betaal je het verschil bij, verhuis je naar een goedkopere categorie, krijg je het verschil terug. In beide gevallen betaal je het voordelige tarief dat geldt tot en met zondag 2 juli. 

Alleen de vrije stoelen op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune zijn tot en met zondag 2 juli te koop. Op de Tonny van Leeuwen Tribune is het momenteel alleen mogelijk om een seizoenkaart te verlengen. Seizoenkaart verlengen kan eenvoudig via https://tickets.fcgroningen.nl.  Vanaf vrijdag 7 juli 10.00 uur start de verkoop van de op dat moment vrije plaatsen. Dit geldt dan ook voor de beschikbare plekken op de Tonny van Leeuwen Tribune. In de week van maandag 3 juli 00.00 uur tot vrijdag 7 juli 10.00 uur zal er geen seizoenkaartverkoop plaatsvinden en zijn zoals hierboven beschreven verschillende ruildagen.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

23 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000