string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Technische storing downloaden tickets, FC werkt aan oplossing.

Woensdag 26 juli 2023 om 12:09

FC Groningen ondervindt momenteel hinder van een technische storing. Hierdoor zijn aangekochte losse kaarten voor zowel de komende twee oefenduels van later deze week als de eerste competitiewedstrijden in Euroborg alleen te downloaden via https://tickets.fcgroningen.nl. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Aankopen worden gewoon geregistreerd en staan in het persoonlijke account van de koper. Alleen is deze enkel zichtbaar wanneer er wordt ingelogd in de Ticketshop zelf. FC Groningen werkt aan een oplossing voor de technische storing.

Losse kaarten die momenteel worden gekocht in de FC Groningen Ticketshop kunnen vanwege een technische storing niet worden gedownload via de link in de bevestigingsmail of wanneer supporters op hun FC-account inloggen via de clubwebsite. De kaarten zijn alleen te downloaden wanneer een supporter inlogt op het persoonlijke account via de FC Groningen Ticketshop https://tickets.fcgroningen.nl.

FC Groningen speelt vrijdag en zaterdag twee oefenwedstrijden in de regio. Vrijdagmiddag wordt er om 16.30 uur in Middelstum afgetrapt tegen De Graafschap. Een dag later – zaterdag 29 juli – is FC Emmen de tegenstander. Dit duel wordt om 15.00 uur gespeeld in Rolde. Kaarten voor de beide oefenwedstrijden zijn alleen online te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Er is op de wedstrijddagen geen kassaverkoop. De oefenwedstrijden zijn in de Ticketshop te vinden onder het kopje ‘uitwedstrijden.’

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

23 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000