string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Te Wierik Man of the Match tegen Vitesse.

Maandag 05 september 2022 om 12:00

Mike te Wierik werd zondag na het 1-0 verlies tegen Vitesse uitgeroepen tot Man of the Match. Keeper Michael Verrips werd tweede en blijft leider in het algemeen klassement. Invaller Liam van Gelderen kreeg genoeg stemmen voor de derde plaats. 

20220904GRONINGENVITESSE029

Spelers kunnen bij een uitverkiezing tot Man of the Match punten verdienen. Aan het einde van het seizoen wordt de speler met de meeste punten uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Wie wordt de opvolger van Jørgen Strand Larsen? De spits werd vorig jaar verkozen tot Speler van het Jaar. 

Puntentelling 
De Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot  Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Thuis- en uitwedstrijden
De Man of the Match bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm

Uitslag Vitesse-thuis 
1. Mike te Wierik 3 punten 
2. Michael Verrips  2 punten 
3. Liam van Gelderen 1 punt   
 
Algemeen klassement na 5 speelronden.
1. Michael Verrips 10 punten 
2. Cyril Ngonge 5 punten
3. Laros Duarte  3 punten  
3. Mike te Wierik 3 punten 
5. Isak Määttä 2 punten
6. Ramon Pascal Lundqvist 1 punt
6. Radinio Balker 1 punt
6. Liam van Gelderen 1 punt.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding