string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Suslov Man of the Match na Cambuur-uit.

Maandag 12 september 2022 om 12:01

Doelpuntenmaker Tomas Suslov werd na afloop van het gewonnen duel met SC Cambuur uitgeroepen tot Man of the Match. Het was een spannende race want de Slowaaks international kreeg één stem meer dan verdediger Radinio Balker. Mike te Wierik werd derde. 

suslov goal

Spelers kunnen bij een uitverkiezing tot Man of the Match punten verdienen. Aan het einde van het seizoen wordt de speler met de meeste punten uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Wie wordt de opvolger van Jørgen Strand Larsen? De spits werd vorig jaar verkozen tot Speler van het Jaar. 

Puntentelling 
De Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot  Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Thuis- en uitwedstrijden
De Man of the Match bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm

Uitslag Cambuur-uit  
1. Tomas Suslov 3 punten 
2. Radinio Balker  2 punten 
3. Mike te Wierik 1 punt   
 
Algemeen klassement na 6 speelronden.
1. Michael Verrips 10 punten 
2. Cyril Ngonge 5 punten
2. Mike te Wierik 5 punten 
4. Laros Duarte  3 punten  
4. Tomas Suslov 3 punten
4. Radinio Balker 3 punten
7. Isak Määttä 2 punten
8. Ramon Pascal Lundqvist 1 punt
8.  Liam van Gelderen 1 punt.

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Luciano Valente: als het tegen zit

1 week geleden

Hoe High Tech is Groningen?

2 weken geleden

Oud-FC Groningen in actie tegen Gasselternijveen en Stadspark