string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Supporters welkom bij jubileumafsluiting op woensdag 15 juni.

Woensdag 08 juni 2022 om 11:05

Jubileumafsluiting in Euroborg en jij kunt erbij zijn! FC Groningen sluit het bijzondere jubileumjaar op woensdag 15 juni samen met supporters en sponsors af in het stadion. FC-supporters die aanwezig willen zijn tijdens het avondprogramma waar ook de nieuwe trainer Frank Wormuth aan het woord komt, kunnen gratis een ticket reserveren. Het event op woensdag 15 juni in Euroborg duurt van 19.00 uur tot omstreeks 20.30 uur. 
 

JW2021031330194

Vanwege beperkte capaciteit is het noodzakelijk een ticket te reserveren voor deze avond. Het reserveren van het ticket kan hier, maximaal twee per persoon.
Reserveer hier je ticket
FC Groningen eindigt een bijzonder jubileumjaar samen met haar supporters en kijkt tijdens een interactieve avond alvast vooruit richting het seizoen 2022/2023. Algemeen directeur Wouter Gudde opent de avond waarna een interactieve show staat gepland met als gasten; de nieuwe hoofdtrainer Frank Wormuth, technisch directeur Mark-Jan Fledderus, voorzitter van de Supportersvereniging John de Jonge en FC Groningen Business Club voorzitter Tim Teisman. Tijdens de avond is er verder ruimte voor live muziek op het podium aan de rand van het veld.  
 
Supporters die bij dit evenement aanwezig willen zijn, kunnen een kaart reserveren zolang de voorraad strekt. De afsluiting van het jubileumjaar wordt live gestreamd via het YouTube-kanaal van FC Groningen.

54531186_ORANGE_PICTURES

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven