string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Stremmingen op de weg; A28 richting Groningen dit weekend dicht.

Woensdag 23 augustus 2023 om 13:58

Net als bij de vorige thuiswedstrijd, wordt er ook komend weekend op veel plekken gewerkt aan de weg. Zo is de A28 vanaf Haren richting Groningen gesloten. Ook zondag kunnen supporters gebruikmaken van de pendelbussen vanaf de P&R Haren en P&R Hoogkerk. Aftrap van de wedstrijd tegen Willem II is zondagmiddag 14.30 uur.

Automobilisten worden geadviseerd voor vertrek de website van Groningen Bereikbaar te checken. Er zijn naast de stremming van de A28 meerdere wegwerkzaamheden in en rondom de stad. De stremmingen en wegwerkzaamheden staan op de site van Groningen Bereikbaar vermeld. Supporters die normaal gesproken over de A28 richting Groningen komen, kunnen hier specifieke informatie vinden.

Pendelbussen
Samen met partner Drenthe Tours pendelbussen in vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk. Een retourticket in de pendelbus kost €4,- en de eerste pendelbussen rijden vanaf 12.30 uur richting Euroborg. De laatste bus vertrekt 25 minuten voor aftrap vanaf de P&R. Vanaf Euroborg rijden de bussen tot een uur na het laatste fluitsignaal terug naar de desbetreffende P&R.

Euroborg is goed te bereiken via het Openbaar Vervoer. Supporters die de mogelijkheid hebben om op de fiets naar het stadion te komen, wordt geadviseerd dit te doen. FC Groningen zorgt voor voldoende gratis stallingsmogelijkheden in de directe omgeving van Euroborg.

Parkeren
FC Groningen biedt seizoenkaarthouders die toch afhankelijk zijn van de auto om naar de thuiswedstrijden komen vanaf dit seizoen de mogelijkheid een parkeerabonnement aan te schaffen met MyOffice P2. Met een parkeerabonnement op deze parkeerplaats aan het Winschoterdiep ben je verzekerd van een parkeerplaats op loopafstand van het stadion. Klik voor meer informatie over dit abonnement en de mogelijkheid tot het aanschaffen op dit formulier.

Supporters kunnen ook op de parkeerplaats van HANOS terecht. P-HANOS is gevestigd aan de Bornholmstraat. Een kaartje kan worden gekocht bij de parkeerplaats. Ook een deel van P3 is beschikbaar. Let op zowel op P-HANOS als P3 geldt: vol=vol.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

6 dagen geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

7 dagen geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024