string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Stichting Kinderpostzegels steunt Playing for Success Groningen.

Maandag 28 september 2015 om 17:00

Playing for Success Groningen krijgt voor het schooljaar 2015/2016 een bijdrage van 10.000 euro van Stichting Kinderpostzegels Nederland.

Dankzij deze bijdrage kan Playing for Success Groningen ook dit schooljaar opnieuw aan ruim 250 kinderen haar activiteiten aanbieden. Het team is erg blij met de steun van Stichting Kinderpostzegels. “Het is echt geweldig nieuws,’ aldus Dion Folkersma, centrummanager.” Dankzij dit geld kunnen we opnieuw een groot aantal kinderen datgene bieden wat ze nodig hebben: een flinke boost en steun in de rug.” Stichting Kinderpostzegels ondersteunt Nederlandse organisaties bij projecten in Nederland waarin de bescherming en de ontwikkeling van kwetsbare kinderen centraal staan.
Playing for Success Groningen is vorige week gestart met vijf groepen leerlingen. Ruim 75 kinderen gaan tien weken vol goede moed aan de slag met leuke en vooral leerzame opdrachten in en rondom de Euroborg.
Playing for Success Groningen is een project van FC Groningen in de Maatschappij. Het is een (naschools) traject voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar die veel méér kunnen dan ze op school laten zien. Ze komen wekelijks naar de Arjen Robben skybox in de Euroborg.  Met behulp van allerlei opdrachten werken ze vooral aan hun zelfvertrouwen en motivatie. Tegelijkertijd zijn ze – vaak zonder dat ze het in de gaten hebben – bezig met taal, rekenen en ict.
Playing for Success Groningen is een stichting die haar bestaansrecht ontleent aan bijdragen van de volgende (onderwijs) partners: FC Groningen in de Maatschappij, Ubbo Emmius, Onderwijsgroep Noord/Terra, CSG, O2G2, Marenland, PrO Stadskanaal, Penta Primair, Noordkwartier en VCOG.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga