string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Stefan van der Lei geselecteerd voor Jong Oranje.

Donderdag 31 oktober 2013 om 13:30

In de periode van zaterdag 9 november tot en met dinsdag 19 november zullen er weer diverse spelers van FC Groningen worden afgestaan aan diverse nationale teams.

Doelman Stefan van der Lei is opgenomen in de selectie van Jong Oranje dat op donderdag 14 november in Senec speelt tegen Slowakije. Aanvang van het EK-kwalificatieduel is 20.15 uur. Op maandag 18 november wordt in Toulouse geoefend tegen Frankrijk. Dat duel begint om 19.30 uur.

Oranje onder-19 start op zaterdagavond 9 november met de voorbereiding op het EK-kwalificatietoernooi in Georgië. Moldavië onder-19 is daarin de eerste tegenstander op woensdag 13 november. Wales en gastland Georgië zijn de andere opponenten. Richairo Zivkovic is geselecteerd voor dit toernooi. Doelman Wieger Sietsma staat op de standby-lijst.
Oranje onder-18 gaat van 11 tot en met 19 november een vierlandentoernooi spelen in Turkije. Achtereenvolgens Duitsland, gastland Turkije en Tsjechië zijn de tegenstanders. Bondscoach Remy Reijnierse selecteerde 36 spelers onder wie verdediger Roland Baas en middenvelder Kasper Oldenburger. Verdediger Baas behoort tot de definitieve selectie van 23 spelers en Oldenburger staat op de standby-lijst.
Buitenlandse spelers
Krisztian Adorjan
zal naar zijn vaderland afreizen voor een tweetal EK-kwalificatieduels met Jong Hongarije. Op donderdag 14 november wordt eerst in eigen land gespeeld tegen Jong Albanië. Vier dagen later, op maandag 18 november wordt de uitwedstrijd tegen Jong Oostenrijk gespeeld.
Jong Servië speelt vrijdag 15 november een thuiswedstrijd tegen Jong België en op dinsdag 19 november een thuiswedstrijd tegen Jong Italië. Filip Kostic is uitgenodigd om zijn land in deze beide duels te vertegenwoordigen. Voor Slovenië staat na de uitschakeling voor het WK een oefenduel met Canada gepland op dinsdag 19 november. Andraz Kirm is hiervoor opgeroepen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’