string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Stadionnaam FC Groningen wijzigt.

Maandag 28 juni 2021 om 10:00

Hitachi Capital Mobility krijgt een andere naam. De partner van FC Groningen gaat vanaf nu verder onder de naam MHC Mobility. Deze naamswijziging heeft tot gevolg dat alle huidige bestaande uitingen op en rond het stadion gaan verdwijnen. FC Groningen en MHC Mobility zijn met elkaar in gesprek over de invulling van het laatste contractjaar. FC Groningen gaat in ieder geval op zoek naar een nieuwe partner voor de stadionnaamgeving, die aansluit bij de pijlers in het beleidsplan 2020-2025 van de club ‘Samen naar de Grote Markt’.

Buitenzijde voorgevel

MHC Mobility, leverancier voor alle mobiliteitsbehoeftes, blijft verbonden aan FC Groningen. Directeur Gert Veenstra zegt over het partnership met de club: “Al bijna 40 jaar is onze organisatie betrokken bij FC Groningen, waarvan de afgelopen vijf jaar met veel plezier als naamgever van het stadion. Door een fusie van onze aandeelhouders gaan we nu verder als MHC Mobility. Voor ons bedrijf en onze relaties verandert er niets in de contacten en diensten. Wij hebben samen met FC Groningen besloten om het laatste jaar van het lopende contract een andere invulling te gaan geven. MHC Mobility was, is en blijft verbonden aan FC Groningen. Wij kijken uit naar de hernieuwde, succesvolle samenwerking.”
 
Algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen legt uit waarom de stadionnaam wijzigt en is verheugd dat MHC Mobility aan de club verbonden blijft. “Omdat wij een nog éénjarig contract hebben voor de stadionnaamgeving en wij niet voor dat ene jaar de stadionnaam willen wijzigen, worden in afwachting van toekomstige beslissingen nu alle huidige stadionuitingen weggehaald, aangezien de naam Hitachi Capital Mobility dus sowieso gaat verdwijnen. Het is mooi dat we er met elkaar in zijn geslaagd te gaan kijken naar een andere invulling van het partnership en dat MHC Mobility achter de club blijft staan. Wij zijn Gert en zijn collega’s heel dankbaar voor de prettige oplossing en de continuering van onze samenwerking. Totdat we invulling hebben gegeven aan een nieuwe naamgever voor het stadion, keert de naam Euroborg tijdelijk terug.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam