string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Stadion, kassa’s en horecaplein open om 17.00 uur; kom op tijd!

Vrijdag 30 oktober 2015 om 11:08

Vanavond, zaterdag 31 oktober, speelt FC Groningen in Euroborg tegen PEC Zwolle. Het duel begint om 18.30 uur. Het stadion en de kassa's openen om 17.00 uur. De vrije kaartverkoop verloopt via deze website, in de FanCorner en de 33 FC Primera's. Voor de Tonny van Leeuwen Tribune zijn momenteel nog zo'n twintig tickets te koop.

Het FC Café – naast de hoofdingang van Euroborg – is niet meer geopend. Eigenaar Kinepolis (voorheen Wolff Bioscopen) heeft de ruimte weer overgenomen van FC Groningen. De bioscoop zal voor FC Groningen-supporters wel toegankelijk blijven om voor en na de wedstrijd een consumptie te nuttigen.

Drukte
Het horecaplein, onder het overdekte gedeelte voor de hoofdingang van het stadion, blijft bestaan en is elke wedstrijd geopend vanaf anderhalf uur voor de aftrap. Vanavond openen stadion en horecaplein dus om 17.00 uur. Aanvang van de wedstrijd is 18.30 uur. Kom op tijd naar het stadion in verband met de te verwachten (verkeers)drukte.

Samen voor een toekomst zonder alzheimer
Dit eredivisieweekend staat in het teken van een toekomst zonder alzheimer. Hoofdtrainers van de eredivisieclubs, onder wie Erwin van de Looi, dragen op hun colbert het ‘Vergeet Mij Niet’-speldje. Dit is het symbool van de nationale actie die de VriendenLoterij en Alzheimer Nederland momenteel voeren voor een toekomst zonder alzheimer. Verder betuigen alle presentatoren en analisten van FOX Sports hun steun aan de actie door tijdens de uitzendingen het speldje te dragen.
Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie en een zeer ingrijpende en nog ongeneeslijke hersenziekte. Het aantal mensen dat aan de ziekte lijdt neemt snel toe. Dit jaar telt ons land ongeveer 260.000 mensen met dementie. Tenzij er een geneesmiddel wordt gevonden is de verwachting dat er in 2040 meer dan 500.000 mensen met dementie in Nederland zijn. Met de nationale actie die van 19 oktober tot 30 november loopt, willen de VriendenLoterij en Alzheimer Nederland zoveel mogelijk geld werven voor onderzoek naar alzheimer en andere vormen van dementie. Meer informatie is te vinden op:

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren