string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Stadion en kassa open om 13.00 uur; collecte Kids United.

Donderdag 17 maart 2016 om 16:55

Vanmiddag, zondag 20 maart, speelt FC Groningen in de 28ste speelronde van de Eredivisie in Euroborg de belangrijke thuiswedstrijd tegen Vitesse. Voorafgaand aan dit competitieduel is er een collecte voor Kids United. Ook wordt op de Piet Fransen Tribune een test gehouden met PIN-betaling. Stadion Euroborg en de kassa’s openen zondagmiddag om 13.00 uur. De wedstrijd FC Groningen-Vitesse begint om 14.30 uur.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse verloopt voorspoedig. Zo zijn er zondag bijvoorbeeld zeshonderd meiden en vrouwen aanwezig van clubs, die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant. Er zijn nog enkele honderden tickets te koop voor de wedstrijd, bij de reguliere verkooppunten: deze website, de FanCorner bij Euroborg en de 32 FC Primera’s. Prijzen vanaf 21 euro voor alle drie publiekstribunes en 16 euro voor jeugd (uitsluitend online).
Collecte Kids United
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse wordt er zondag in Euroborg gecollecteerd voor Kids United, het door FC Groningen geadopteerde G-voetbalteam. In totaal zullen 36 kinderen en jongeren van Kids United zondagmiddag actief zijn in het stadion: 16 wapperaars, 14 in de line-up en in de pauze zes in de shoot-out.
Tijdens deze middag is er ook een SMS-actie waarbij het publiek Kids United kan steunen door het bericht ‘kids’ te sturen naar 4411. De kosten hiervoor zijn 2 euro per sms. Met de opbrengst van de collecte en de SMS-actie wil Kids United de snel groeiende club voor kinderen en jongeren met een beperking contributievrij houden. Wekelijks worden er bij Kids United trainingen, wedstrijden en activiteiten georganiseerd.
Test met PIN
Rond en tijdens de competitiewedstrijd FC Groningen-Vitesse wordt er zondagmiddag in Euroborg een test gedaan bij Horecaverkooppunt 6. Deze unit is gelegen direct naast ingang 3 op de omloop van de Piet Fransen Tribune. Naast de reguliere horecamunten kunnen supporters  daar komende zondagmiddag hun consumpties ook met de PIN-pas betalen.

Julianaplein
Door diverse evenementen in MartiniPlaza zal er extra verkeersdrukte zijn op het Julianaplein. Dit geldt zowel voor aanvang als na afloop van de wedstrijd FC Groningen – Vitesse.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup