string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Stadion vanmiddag vanaf 17.15 uur geopend.

Donderdag 26 januari 2023 om 12:02

FC Groningen strijdt vanavond in Euroborg tegen de Friezen van SC Cambuur. Aftrap van dit belangrijke duel is om 18.45 uur. Het stadion is vanaf 17.15 uur geopend. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een Supportersplein voor het stadion en zijn er foodtrucks achter Euroborg te vinden.

Tickets voor de wedstijd tegen de Friezen zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Er geldt vrije verkoop en er zijn nog kaarten beschikbaar op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune. De kassa’s bij het stadion ter hoogte van ingang 2 zijn vanaf 17.15 uur geopend. In Euroborg is het alleen mogelijk met PIN te betalen.

Avondspits
Supporters die met de auto naar het stadion komen dienen rekening te houden met de avondspits. Het kan daardoor drukker zijn dan gebruikelijk op wedstrijddagen. De aanrijroute vanaf Ringweg Zuid is gewijzigd. Neem afslag 37 richting Euroborg. Wie de auto wil parkeren op P3 dient links bij de stoplichten voor te sorteren en daarna direct rechtsaf te slaan richting parkeerplaats. Ook de vernieuwde situatie kan leiden tot extra verkeersdrukte rondom het stadion. Kijk voor de actuele verkeersinformatie op www.groningenbereikbaar.nl

Er zullen donderdag in samenwerking met Drenthe Tours vanaf 16.45 uur pendelbussen vanaf de P&R in Haren en Hoogkerk naar Euroborg rijden. Een retourticket in de pendelbus kost €4,-. De laatste bus vertrekt 25 minuten voor aftrap vanaf de P&R. Vanaf Euroborg rijden de bussen tot een uur na het laatste fluitsignaal terug naar de desbetreffende P&R. Buslijn 28 zal dit seizoen niet meer rijden vanuit het centrum van de stad. Voor supporters die op de fiets naar het stadion zijn extra gratis fietsenstallingen beschikbaar achter de Kolenmuur.

Supportersplein
Aan de andere kant van de Kolenmuur wordt een Supportersplein ingericht. Supporters kunnen hier vanaf 16.45 uur samenkomen voor een hapje en een drankje. Ook is hier de mogelijkheid om FC Merchandise te kopen. FC-artikelen zijn ook binnen bij de ingangen 2, 3 en 4 te verkrijgen, net als in de FC-Store.

De Noordtribune heeft de FC-supporters opgeroepen om met een sjaal naar het stadion te komen. Om de actie kracht bij de zetten heeft FC Groningen alleen morgen voorafgaand aan de wedstrijd bij de stands in en om het stadion 2 soorten sjaals te koop voor de speciale prijs van 10 euro.

Aan de achterkant van Euroborg, tussen beide woontorens in, staan verschillende foodtrucks. Het is niet toegestaan om eten of drinken gekocht buiten het stadion mee naar binnen te nemen. In het stadion zijn alle tribunes voorzien van horeca-units.

Horeca
Net als tijdens de laatste thuiswedstrijden voor de winterstop zal er tussen speelminuut 30 en 60 een beperkt assortiment verkrijgbaar. Hiermee hoopt FC Groningen de servicesnelheid te verhogen zodat de wachttijden voor bestellingen minder worden. Het betekent dat er onder meer geen patat en hamburgers kunnen worden besteld in de periode tussen speelminuut 30 en 60. Gehaktballen en frikandellen blijven de gehele wedstrijd te koop, net als de vegetarische loempia’s.

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

FC Groningen zet volgende stap bij meidenvoetbal, Kingma fulltime in dienst

2 dagen geleden

Seizoenkaartaantal richting uitverkocht, verlengen kan nog tot en met zondag

3 dagen geleden

FC trapt Eredivisie-seizoen in Euroborg af tegen NAC