string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Speelt FC Groningen straks in het shirt van jouw dromen?

Zaterdag 06 april 2024 om 15:30

FC Groningen geeft jonge supporters tot en met 12 jaar de kans het ‘shirt van je dromen’ te maken. Het shirt dat door een jury uiteindelijk als winnaar wordt verkozen, maakt kans het komende seizoen – 2024/2025 – daadwerkelijk te worden gedragen tijdens een competitiewedstrijd van de eerste selectie. ‘Shirt van je dromen’ is een initiatief van FC Groningen in samenwerking met partner Scapino.

Ga aan de slag als een echte ontwerper. Jouw tekening kan worden omgetoverd tot een echt wedstrijdshirt van FC Groningen. Gebruik het blanco ontwerp die is te downloaden via deze link. Het ontwerp is ook op te halen in de FC Groningen Store of 11 winkels van Scapino in de provincies Groningen en Drenthe. Jonge FC-supporters tot en met 12 jaar mogen deelnemen aan deze actie.

Kleuren, tekenen, verven, photoshoppen… alles mag! Het door jou gemaakte shirt is het ‘shirt van jouw dromen’ die je geheel naar eigen inzicht en creatieve vrijheid mag invullen. Sponsoruitingen van OG Clean Fuels en Scapino zoals aangegeven op het blanco ontwerp moeten wel zichtbaar blijven en kunnen niet worden ingekleurd. Scapino heeft voor deze actie eenmalig de sponsoruiting op achterzijde van het FC-shirt toegewezen gekregen.

Om het door jou ontworpen shirt daadwerkelijk te produceren, moet deze voldoen aan bepaalde richtlijnen opgesteld door de KNVB. Deze richtlijnen en andere actievoorwaarden zijn te vinden op de speciale pagina waar deelnemers het blanco-shirt kunnen downloaden.

FC Groningen zal samen met Scapino een vakjury samenstellen, bestaande uit supporters, sponsors, spelers en stafleden. Deze jury zal de vijf meest originele ontwerpen uitzoeken. Deze vijf jonge supporters worden uitgenodigd in Euroborg om hun ontwerp toe te lichten. Uiteindelijk wordt er door de jury één eindwinnaar of -winnares gekozen wiens ontwerp daadwerkelijk wordt omgetoverd tot wedstrijdshirt.

De opbrengsten die voortvloeien uit het gezamenlijke project van de FC en partner Scapino komen ten goede aan Jeugdfonds Sport & Cultuur. Met steun van Jeugdfonds Sport & Cultuur kunnen kinderen die in financiële zorgen opgroeien blijven sporten en bewegen. Zo betaalt het fonds bijvoorbeeld de contributie voor een sportvereniging voor kinderen of jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om lid te worden van een vereniging. Met de actie ‘shirt van je dromen’ draagt Scapino bij aan de maatschappelijke missie van FC Groningen; het bestrijden van bewegingsarmoede in de regio.

Het ontwerp is te downloaden via deze actiepagina of af te halen in de FC Groningen Store of onderstaande Scapino-vestigingen. Inzendingen kunnen worden geüpload via de actiepagina of worden ingeleverd bij Euroborg of onderstaande Scapino-vestigingen.

AdresPlaats
Bosweg 7 Leek
Oudestraat 2 Assen
Albertsbaan 14 Roden
Oranjestraat 13 Delfzijl
Gorecht Oost 146 Hoogezand
Wijkstraat 70-76 Appingedam
Stationsweg 32Bedum
Dierenriemstraat 200-A Groningen
Hoofdstraat West 31 Uithuizen
Kerkstraat 10 Veendam
Venne 90 Winschoten

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 week geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024