string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Speeldata tweede seizoenshelft vastgesteld door KNVB.

Vrijdag 25 november 2022 om 08:02

De KNVB heeft vandaag (donderdag 24 november) de speeldata en -tijden vastgesteld voor het resterende competitieprogramma. Het gaat om competitierondes 21 tot en met 32. De eerste zes en laatste twee speelrondes van de tweede competitiehelft waren al wel vastgesteld. 

PROGRAMMAfeed (1)

De competitie kent na de vervroegde winterstop nog 20 rondes, waarvan nog tien thuiswedstrijden. De Trots van het Noorden start de tweede helft van het seizoen op zondag 8 januari op bezoek bij Excelsior, een week later staat de eerste competitiewedstrijd van 2023 in Euroborg op het programma. Zondag 15 januari is Feyenoord om 16.45 uur te gast in Groningen. Op donderdag 26 januari komt Cambuur op bezoek in Euroborg, aftrap 18.45 uur.
 
Van zes thuiswedstrijden die nog niet waren vastgesteld is sinds vandaag de speeldatum en -tijd bekend. FC Groningen speelt op zaterdag 18 februari om 18.45 uur thuis tegen FC Emmen, een week later komt Excelsior op zaterdag 25 februari om 16.30 uur op bezoek.
 
De Derby van het Noorden thuis tegen sc Heerenveen wordt zondag 19 maart om 12.15 uur afgetrapt. Op vrijdag 7 april 20.00 uur wordt speelronde 28 in Euroborg gestart met het duel tussen FC Groningen en FC Utrecht. De Trots van het Noorden ontvangt N.E.C. op zondag 23 april 12.15 uur. In speelronde 32 komt Ajax op bezoek in Euroborg, aftrap is zondag 14 mei om 14.30 uur. FC Groningen sluit de reguliere competitie op zondag 28 mei thuis af met een wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, aftrap 14.30 uur. Klik hier voor het gehele competitieprogramma van de tweede helft van het seizoen. 
 
Rest van het Seizoenkaart
De club heeft voor de tweede competitiehelft de ‘Rest van het Seizoenkaart' gelanceerd. Vanaf € 160,- zijn supporters zeker van hun plaats in Euroborg in de tweede helft van het huidige seizoen. Supporters die kiezen voor een ‘Rest van het Seizoenkaart’ zijn goedkoper uit dan iedere wedstrijd een losse kaart te kopen. Er is plek op alle tribunes, ook op de Tonny van Leeuwen Tribune die tot op heden dit seizoen iedere thuiswedstrijd is uitverkocht. Dit is je kans om zeker te zijn van de komende tien competitiewedstrijden achter het doel van Noordtribune. De ‘Rest van het Seizoenkaart’ is te bestellen via: https://tickets.fcgroningen.nl

restseizoen-landscape-speler

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven