string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Sparv: ‘Hoop dat er nog vier wedstrijden bij komen’.

Zondag 12 mei 2013 om 18:16

FC Groningen behaalde zondagmiddag ondanks het verlies tegen Ajax toch de play-offs voor een ticket om Europees voetbal. Hoewel het seizoen nog niet ten einde is, werd er na het treffen met de Amsterdammers afscheid genomen van Luis Pedro, Tim Keurntjes, Oluwafemi Ajilore en Tim Sparv. Daarnaast werd ook scheidend hoofdtrainer Robert Maaskant in het zonnetje gezet.

“Ik wil allereerst mijn vrouw en kinderen bedanken voor de steun van het afgelopen seizoen,” vertelt Maaskant. “Het is niet altijd even gemakkelijk geweest maar ik vind dat deze jonge selectie wonderbaarlijk heeft gepresteerd. Er staat nog iets moois te gebeuren. Uiteraard wil ik ook alle supporters bedanken voor de steun tijdens de meeste wedstrijden.”
Ajilore
Oluwafemi Ajilore kwam niet in actie tegen Ajax en staat op 99 officiële wedstrijden voor FC Groningen. “We behalen de doelstelling en dat is goed voor het team. Het was voor mij een mooi moment om de supporters na afloop mijn naam te horen scanderen. De waardering die ik van de supporters heb gekregen, doet me goed. Ik heb wat pech gehad met blessures, maar heb een goede tijd gehad bij FC Groningen. Een club verlaten, hoort echter ook bij voetbal. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie jaren.”  
Sparv
Net als Ajilore, werd ook Tim Sparv uitgezwaaid. De Fin kwam als invaller in het veld waardoor hij nu op 102 officiële optredens voor FC Groningen staat. “Ik kijk met een heel positief gevoel terug op de jaren in Groningen. Dit was een afscheidswedstrijd, maar dat voelt wel raar. Ik hoop dat er nog vier mooie wedstrijden voor FC Groningen bij komen.”
Sparv kon nog niet vertellen waar hij zijn carrière gaat voortzetten. “Er zijn wat aanbiedingen, maar ik wil er nog niet te veel over zeggen. Het is niet in Finland en ik ga in ieder geval ook niet naar Heerenveen,” grapt Sparv. 

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord