string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Spandoekenactie Junior Club afgelast vanwege wind.

Zondag 11 april 2021 om 11:48

De spandoekenactie van de FC Groningen Junior Club voor de Derby van het Noorden gaat vanmiddag helaas niet door. De wind in en rondom het Hitachi Capital Mobility Stadion is van een dusdanige kracht, dat niet kan worden gegarandeerd dat de spandoeken blijven vastzitten op het tribunedeel dat hiervoor was gereserveerd. Daarom heeft de club helaas moeten beslissen de actie af te gelasten.

image00001

FC Groningen had de leden van de Junior Club gevraagd spandoeken te maken als extra steunbetuiging tijdens de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen. De club ontving ruim 800 prachtige exemplaren van jonge FC-supporters.
 
Initiatiefnemer Danny Sims van de FC Groningen Junior Club vindt het ongelooflijk jammer dat de spandoekenactie zondagmiddag bij de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen geen doorgang kan vinden. “We balen ontzettend. Iedere dag kregen we tientallen prachtige spandoeken binnen. Met trots openden we de post en het zijn werkelijk schitterende creatieve doeken.”

image00009

Ruim 800 leden hebben de laatste weken keihard gewerkt om een prachtig en persoonlijk spandoek te maken. FC Groningen is zeer dankbaar voor deze support en er wordt gekeken naar een manier waarop er toch nog aandacht kan worden geschonken aan de gemaakte spandoeken.
 
Het Hitachi Capital Mobility Stadion is op een hoger gelegen gedeelte in de stad gebouwd waardoor er over het algemeen relatief veel wind staat in en rondom het stadion. Wanneer de wind de spandoeken te pakken krijgt, kunnen deze losschieten van het bevestigingsmateriaal en dat kan tot ongewenste situaties leiden. Om de veiligheid van iedereen te garanderen, heeft FC Groningen daarom helaas moeten besluiten de spandoekenactie uit te stellen.
 
FC Groningen trapt zondagmiddag om 14.30 uur af in de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen. 

image00007
image00010

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord