string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Spandoek van FC Groningen voor Zaagmuldersweg.

Woensdag 27 augustus 2008 om 20:25

Vijf spelers van de selectie van FC Groningen hebben woensdagmiddag een bezoek gebracht aan de Zaagmuldersweg. De familie Vorstenberg op huisnummer 454 ontving een gesigneerd FC Groningen-shirt, als blijk van dank voor het afsluiten van een abonnement op Eredivisie Live.

Berry Powel – met in zijn gezelschap Paul Matthijs, Brian van Loo, Marcus Berg en Andreas Granqvist – reikte het shirt uit. Mevrouw Vorstenberg is seizoenkaarthouder van FC Groningen, haar man slecht ter been. Hij kan nu komend seizoen  echter toch alle wedstrijden van FC Groningen live bekijken en mevrouw Vorstenberg kijkt mee bij de uitwedstrijden van de Trots van het Noorden.
Shirt met handtekeningen
De familie Vorstenberg is onlangs abonnee geworden van Eredivisie Live, het nieuwe voetbalkanaal van de 18 clubs van de Eredivisie. De opbrengsten van Eredivisie Live komen rechtstreeks ten goede aan de clubs. Met het aanbrengen van een gesigneerd spandoek aan het huis van de familie Vorstenberg en het overhandigen van een shirt met de handtekeningen van de vijf spelers van FC Groningen, bedankte de club in de persoon van de familie Vorstenberg alle fans die FC Groningen steunen door het afsluiten van een abonnement op de nieuwe voetbalzender.
De familie Vorstenberg was willekeurig gekozen uit alle nieuwe abonnees van Eredivisie Live in Groningen. De spelers hadden ook voor andere bewoners aan de Zaagmuldersweg een attentie, in de vorm van gesigneerde voetballen van Eredivisie Live. Tevens werden er spandoeken uitgedeeld waarmee fans hun betrokkenheid bij hun favoriete club of speler tot uitdrukking kunnen brengen.
Centraal
In de campagne van Eredivisie Live staat het spandoek centraal. In de tv-commercial en advertenties is te zien hoe voetbalfans, die Eredivisie Live kijken, met een spandoek hun clubliefde tot uitdrukking brengen. Vanaf 29 augustus kunnen fans door middel van een spandoek laten zien van welke club ze houden. Per club worden 1.000 spandoeken uitgereikt aan supporters.
Fans die een origineel spandoek maken en aan hun huis hangen, maken kans op Eredivisie Live voetballen en gratis Eredivisie Live-abonnementen. De winnaar van de actie wint een Home Entertainment System. Hij of zij wordt geselecteerd door een speler van de club.
Kijk voor meer informatie op www.eredivisielive.nl

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Joost Kooistra nieuwe teammanager FC Groningen

2 dagen geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump