string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Slotfase competitie start met twee keer een vol uitvak.

Dinsdag 26 maart 2024 om 17:40

FC Groningen start komend weekend aan de allesbeslissende fase van het seizoen. Zowel op vrijdag als maandag staan uitwedstrijden op het programma. De Trots van het Noorden wordt vrijdag in Den Haag en maandag in Emmen gesteund door een volledig uitverkocht uitvak. De verkoop voor het uitduel met VVV-Venlo is gestart voor supporters uit de voorrangsgroep. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen kaarten kopen voor de thuiswedstrijden tegen NAC Breda en Cambuur.

De support in Euroborg en tijdens uitwedstrijden is fantastisch. Weer speelt de FC de komende twee uitduels met de steun van een vol uitvak in de rug. De Trots van het Noorden speelt deze competitie nog drie keer in Euroborg, de eerstvolgende tegenstander is NAC Breda op zondag 7 april, de aftrap is om 12.15 uur. Voor de resterende thuiswedstrijden in de competitie geldt een clubcardverplichting.

FC Groningen kiest in de beslissende fase van de competitie voor geregistreerde kaartverkoop zodat op de thuisvakken in Euroborg daadwerkelijk FC-supporters zitten. Fans van de bezoekende club kunnen via hun eigen club een kaart kopen voor het uitvak van Euroborg.

Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen bij het duel met NAC Breda per kaart drie kaarten (bij)kopen. Voor de wedstrijd tegen Cambuur – op zaterdag 20 april – geldt twee (extra) tickets per kaart. Tickets zijn te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl.

FC-supporters die de ploeg van hoofdtrainer Dick Lukkien willen steunen in Venlo tegen VVV-Venlo, kunnen een ticket kopen voor het uitvak in De Koel. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 14 april, de aftrap is om 16.45 uur. Eerst zijn de supporters uit de voorrangsgroep aan de beurt. Vanaf woensdag 3 april 09.00 uur kunnen ook supporters met een seizoenkaart of clubcard een ticket kopen voor het uitvak. Kaartverkoop gaat alleen via: https://tickets.fcgroningen.nl.  

Er zijn in totaal 550 tickets beschikbaar voor het uitvak in Venlo. Er zullen bussen vertrekken vanaf Euroborg, een busticket kost €35,- per stuk. Daarnaast is een pendelbuslocatie elders in het land. Supporters kunnen tot aan de opstaplocatie met de auto reizen en zullen het laatste deel van de reis afleggen per bus. Een ticket voor de pendelbus kost €27,- per stuk.

Ook is het mogelijk om een ticket voor eigen vervoer aan te schaffen. Deze tickets bedragen 6,- per stuk. Supporters met een ticket voor eigen vervoer dienen met vier personen per auto naar de wedstrijd af te reizen. Alleen op deze wijze is het mogelijk de volledige capaciteit van het uitvak te benutten. Negen persoonsbusjes zijn niet toegestaan.

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

FC Groningen in de meivakantie On Tour in regio

2 dagen geleden

Promotiekraker in Tilburg eindigt gelijk

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’