string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sietsma debuteert in Oranje onder-19.

Maandag 14 oktober 2013 om 16:36

Doelman Wieger Sietsma heeft zondagmiddag zijn debuut gemaakt in Oranje. Hij speelde voor het Nederlands Elftal onder-19 in de gewonnen oefeninterland tegen Turkije onder-19. Het werd 3-1 voor Oranje.

Sietsma speelde de gehele wedstrijd bij Oranje onder-19 en kreeg dus één tegentreffer te verwerken. Drie dagen eerder had Nederland al eens met 1-0 gewonnen van dezelfde Turken. Toen kwam Sietsma niet in actie.
William Ekong speelt vandaag, maandag 14 oktober, met het Nederlands Beloften Elftal de derde en laatste wedstrijd op een drielandentoernooi. Na nederlagen tegen Tsjechië en Duitsland is Turkije de laatste tegenstander. Ekong speelde tegen Tsjechië.
Jong Oranje speelt vanavond om 18.30 uur een oefeninterland tegen Jong Oostenrijk in Deventer. Stefan van der Lei zal niet in actie komen. Hij stond maandagmiddag alweer op het trainingsveld bij Jong FC Groningen.
Jong Hongarije met Krisztian Adorjan in de gelederen speelt vanavond om 22.00 uur de uitwedstrijd tegen Jong Spanje. Dinsdagavond komt Jong Servië met Filip Kostic in de selectie in actie tegen Jong Noord-Ierland. Andraz Kirm speelt later op de avond met Slovenië uit tegen Zwitserland met als inzet een plek in de WK-play-offs.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

2 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren