string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Shirts Autoborg geveild via Energy4All.

Dinsdag 08 december 2009 om 13:53

De speciale shirts waarin FC Groningen de twee thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo en NEC heeft gespeeld, worden vanaf dinsdag 8 december geveild via de website van Energy4All, www.energy4all.nl

Hoofdsponsor Noordlease biedt 26 door de spelers zelf gesigneerde wedstrijdshirts aan, waarbij de opbrengst is bestemd voor het goede doel Energy4All.

Stichting Energie4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Dit is een ongeneeslijke ziekte waarvoor tot op heden geen medicijn beschikbaar is. Door de jarenlange inzet Kinderarts Prof. dr. Jan Smeitink en zijn team is een doorbraak in het onderzoek in zicht. Binnen drie tot vijf jaar kan een medicijn beschikbaar zijn.

De onderzoeken zijn echter zeer kostbaar. Omdat deze groep patiënten niet groot is, is onderzoek voor de farmaceutische industrie commercieel niet interessant genoeg. De snelheid waarmee het medicijn ontwikkelt kan zijn, hangt hiermee volledig af van Smeitink en de financiële ondersteuning van donateurs en substantiële bedragen vanuit het bedrijfsleven.

Hoofdsponsor Noordlease van FC Groningen wil door de veiling van de unieke shirts een bijdrage leveren aan Energy4All. Het beginbod per shirt is 75 euro. De veiling sluit op dinsdag 15 december om 16.00 uur. Ga voor de veiling en de overige voorwaarden naar www.energy4all.nl

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven