Selectie Buijs bereidt zich voor op PSV-thuis

11 september 2020 / vandaag

Zondagmiddag (13 september) begint FC Groningen aan het Eredivisie-seizoen 2020/2021. De ploeg van hoofdtrainer Danny Buijs staat direct voor een stevige krachtmeting. PSV is om 16.45 uur de tegenstander in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Tot aan het begin van de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen kunnen seizoenkaarthouders een toegangsticket claimen. Zij hebben hierover allemaal persoonlijk bericht ontvangen.

Saillant detail is dat PSV op zondag 8 maart van dit jaar ook uitgerekend de laatste tegenstander van FC Groningen was in competitieverband, voordat de coronapandemie de wereld verlamde. In aanloop naar de confrontatie van zondag lijkt Buijs over een nagenoeg volledige selectie te kunnen beschikken. De nieuwe spits Jørgen Strand Larsen is na zijn transfer van afgelopen week nu ook speelgerechtigd verklaard.

Scheidsrechter
FC Groningen – PSV staat zondagmiddag onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Na de laatste training van zaterdag maakt Buijs de wedstrijdselectie voor het duel met de Eindhovenaren bekend.

Bekijk hier de voorbeschouwing van Buijs op het treffen met PSV.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws