string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Seizoenkaartverkoop 2023/2024 van start.

Donderdag 01 juni 2023 om 10:00

FC Groningen is vanaf vandaag gestart met de seizoenkaartverkoop voor het komende seizoen 2023/2024. De huidige plaats is voor seizoenkaarthouders gereserveerd tot en met zondag 2 juli 2023. De prijs van de seizoenkaart is lager dan het afgelopen jaar, een seizoenkaart is te koop vanaf €185,-. FC Groningen speelt komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie 19 thuiswedstrijden. 

De club zal er in de Keuken Kampioen Divisie alles aan doen om promotie naar het hoogste niveau te bewerkstelligen. De steun van de supporters in Euroborg is hierin van groot belang. Een seizoenkaart verlengen kan via https://tickets.fcgroningen.nl/   

Huidige seizoenkaarthouders hebben tot en met zondag 2 juli 2023 om hun seizoenkaart te verlengen. Tot en met die datum blijft de plaats gereserveerd. De seizoenkaart voor komend seizoen geeft recht op 19 thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. FC Groningen vond het gezien de degradatie ongepast om de prijzen van de seizoenkaart te indexeren en heeft de kaart goedkoper gemaakt dan de afgelopen seizoenen. Supporters hebben een seizoenkaart vanaf € 185,-.

De plekken op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune die op dit moment niet worden bezet door seizoenkaarthouders zijn vanaf nu in de verkoop. Een seizoenkaart is gemakkelijk aan te schaffen via de online ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl. Op de Tonny van Leeuwen Tribune is het momenteel enkel mogelijk een seizoenkaart te verlengen.

Na zondag 2 juli 2023 zal een prijsverhoging plaatsvinden voor de seizoenkaart. Het loont om vroeg te beslissen. FC Groningen organiseert op maandag 3 juli en dinsdag 4 juli twee ruildagen voor seizoenkaarthouders op de Tonny van Leeuwen Tribune. Huidige seizoenkaarthouders kunnen een keuze maken tussen de eerste of tweede ring of ruilen van vak. Voor de seizoenkaarthouders op de andere twee publiekstribunes is op woensdag 5 juli een ruildag georganiseerd. Vanaf vrijdag 7 juli 10.00 uur start de verkoop van alle dan nog resterende vrije plekken in Euroborg.

Lees voordat je een seizoenkaart aanschaft of verlengt de huisregels ingaande aan het begin van het seizoen 2023/2024.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

2 weken geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024