string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Seizoenkaartverkoop 2018/2019 gestart.

Vrijdag 09 maart 2018 om 12:55

Seizoenkaarthouders kunnen voor het seizoen 2018/2019 hun seizoenkaart weer verlengen. Dit is eenvoudig te doen via www.fcgroningen.nl/seizoenkaart. Hier kunnen huidige seizoenkaarthouders gegevens wijzigen, de seizoenkaart verlengen of hun plek aanpassen. Toekomstige seizoenkaarthouders kunnen hier hun seizoenkaart aanvragen.

VERLENG OF BESTEL NU

Voor de huidige seizoenkaarthouders is de eigen plek weer gereserveerd voor het seizoen 2018/2019. De seizoenkaart kan tot uiterlijk woensdag 23 mei verlengd of gewijzigd worden. Voor de supporters die nu nog geen seizoenkaart hebben en graag de passie voor voetbal in het Noordlease Stadion willen delen en meemaken, kunnen nu ook hun seizoenkaart voor het seizoen 2018/2019 aanvragen.

BTW-verhoging
De prijzen voor seizoenkaarten stijgen voor seizoen 2018/2019 met circa 1,5%. Dit heeft te maken met de BTW-verhoging van 6% naar 9% per 1 januari 2019.

Voordelen seizoenkaart
* Geldig bij alle 17 competitiewedstrijden van het eerste elftal van FC Groningen in het Noordlease Stadion;
* Gratis toegang bij het eerste thuisduel van eventuele play-offs;
* Altijd een eigen vaste plek;
* Recht op eigen plek bij extra wedstrijden, zoals KNVB-beker & play-offs;
* Voordeel en voorrang op kaarten bij Europees voetbal;
* 10% korting in de Fanshop;
* Een keer verhinderd? Bied je kaart aan via mijn.fcgroningen.nl en verdien een deel van je kaart terug;
* Volop voordelen bij sponsoren (zie www.fcgroningen.nl/voordeel)

Betalen in termijnen
AfterPay maakt het voor FC Groningen-supporters mogelijk om veilig en gemakkelijk de seizoenkaart in termijnen te betalen. AfterPay schrijft, namens FC Groningen, elke laatste week van de maand een gedeelte van de prijs van de seizoenkaart automatisch af van je rekening. Dit kan alleen gedurende maximaal vier maanden.

Jeugd- en ouderenkorting
De korting wordt automatisch toegekend, is persoonsgebonden en wordt voor één kaart verleend. Supporters kunnen een seizoenkaart met korting uitlenen aan iemand in dezelfde kortingscategorie. De seizoenkaart kan ook uitgeleend worden aan iemand die niet in dezelfde kortingscategorie valt. In dat geval kan na bijbetaling op de wedstrijddag gebruik worden gemaakt van de kaart. Het tarief voor bijbetaling in het geval van ouderenkorting bedraagt vijf euro en in het geval van jeugdkorting bedraagt dit tien euro.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding