string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Seizoenkaartenteller op ruim 3900.

Maandag 05 juni 2023 om 14:00

De teller van het aantal verkochte en verlengde seizoenkaarten staat op 3907. Dit aantal is inclusief de 470 FC-supporters die een vijfjaarkaart hebben bij de club. FC Groningen startte afgelopen donderdag met de seizoenkaartverkoop. De plaatsen van huidige seizoenkaarthouders zijn gereserveerd tot en met zondag 2 juli.

Verlengen van een seizoenkaart kan via de online ticketshop https://tickets.fcgroningen.nl. FC Groningen gaat er komend seizoen alles aan doen om terug te keren naar het hoogste niveau. De support van de trouwe FC-supporters is van groot belang op weg naar deze doelstelling. Een seizoenkaart komend seizoen geeft recht op 19 competitiewedstrijden in Euroborg in de Keuken Kampioen Divisie.

Verleng uiterlijk zondag 2 juli
De plekken van de huidige seizoenkaarthouders zijn gereserveerd tot en met zondag 2 juli 23.59 uur. Wie uiterlijk die datum de seizoenkaart verlengt, betaalt een voordeliger tarief. Dit tarief geldt ook voor de supporters die afgelopen jaar geen seizoenkaart hebben gehad en uiterlijk zondag 2 juli besluiten een seizoenkaart aan te schaffen.

De plekken op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die momenteel niet worden bezet zijn in de verkoop. Op de Tonny van Leeuwen Tribune is het momenteel alleen mogelijk om een seizoenkaart te verlengen. FC Groningen vond het ongepast om de prijzen van de seizoenkaarten te verhogen ten opzichte van afgelopen seizoen. Een seizoenkaart bij FC Groningen is te koop vanaf €185,-. Het loont om vroeg te beslissen. Na zondag 2 juli geldt een ander tarief, bekijk alle prijzen in onderstaande tabel.

Termijnbetaling
FC Groningen ontving de afgelopen dagen de vraag van meerdere supporters om de seizoenkaart in termijnen te kunnen betalen. Voor iedereen die uiterlijk zondag 18 juni de seizoenkaart verlengt of aanschaft is het mogelijk in twee termijnen te betalen (het geld wordt omstreeks 28 juni en 28 juli van de rekening afgeschreven). Voor het betalen in termijnen worden wel extra kosten in rekening gebracht. Seizoenkaarten zijn te verlengen/te bestellen via https://tickets.fcgroningen.nl.

Ruildagen
FC Groningen organiseert daags na de deadline van de verlengingsperiode meerdere ruildagen. Voor de supporters op de Tonny van Leeuwen Tribune zijn de ruildagen op maandag 3 en dinsdag 4 juli. Voor supporters op de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune is dat woensdag 5 juli. Alle niet-verlengde of -verkochte plekken zijn dan beschikbaar. Seizoenkaarthouders die willen ruilen, kunnen hun huidige seizoenkaart tot en met zondag 2 juli verlengen en daarna gebruikmaken van de ruilmogelijkheid. Door de seizoenkaart voor de deadline te verlengen, betaal je het voordelige tarief. Ruil je naar een vak in een andere prijscategorie betaal je het verschil bij of krijg je het prijsverschil terug.

Vanaf vrijdag 7 juli 10.00 uur start de verkoop van de op dat moment vrije plaatsen. Dit geldt dan ook voor de beschikbare plekken op de Tonny van Leeuwen Tribune. In de week van maandag 3 juli 00.00 uur tot vrijdag 7 juli 10.00 uur zal er geen seizoenkaartverkoop plaatsvinden.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Mooi affiche in Euroborg, vanavond 20.00 uur thuis tegen ADO Den Haag

06:58
1 week geleden

FC Groningen in voorbereiding op vol voetbalweekend in Euroborg

3 weken geleden

Twee thuiswedstrijden op komst, verkoop Helmond Sport-uit gestart