string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Seizoenkaart nog niet verlengd? Doe het vandaag!

Woensdag 15 juni 2022 om 08:00

Seizoenkaarthouders die hun kaart nog niet hebben verlengd, kunnen dit vandaag (woensdag 15 juni) tot het einde van de dag nog doen. Vanaf morgen komt de reservering te vervallen en wordt een prijsverhoging doorgevoerd. De seizoenkaartverkoop loopt met de aangekondigde prijsverhoging door tot en met dinsdag 21 juni. Op woensdag 22 juni komt de vrije verkoop stil te liggen in verband met de zogenaamde ‘ruildag’, waarbij seizoenkaarthouders die al verlengd hebben voor het seizoen 2022/2023 de mogelijkheid hebben een andere vrijgekomen plek uit te zoeken.

De ruildag op woensdag 22 juni is bedoeld voor supporters die hun seizoenkaart wel al hebben verlengd of aangeschaft, maar toch nog graag willen kijken of er een andere gewenste plaats in het stadion beschikbaar is. Deze supporters krijgen het eerste recht om een beschikbare vrije plek uit te kiezen.

De vrije verkoop ligt stil tot zaterdag 25 juni 10.00 uur. Vanaf dat moment is het stadion tot 14.00 uur geopend voor de inmiddels traditionele ‘stoeltjesdag’ in Euroborg, waarbij supporters een vrije plek in het stadion kunnen komen uitzoeken. Tegelijkertijd wordt ook de online seizoenkaartverkoop weer opgestart, het is dus niet noodzakelijk om naar het stadion te komen.

Tot en met vandaag gereserveerd
Op dit moment staat het aantal supporters dat komend seizoen is verzekerd van een plaats in Euroborg op meer dan 9.500. FC Groningen heeft de plekken van seizoenkaarthouders van afgelopen jaar (seizoen 2021/2022) tot het einde van vandaag (woensdag 15 juni) gereserveerd. Supporters die hun seizoenkaart nog niet hebben verlengd en dat wel van plan zijn: nu is je huidige plaats nog gereserveerd! Verleng vandaag – zonder prijsverhoging – je seizoenkaart zodat je zeker bent van je plek op de tribune in Euroborg. 

Verleng hier je seizoenkaart!
Afsluiting jubileumjaar
Supporters die benieuwd zijn naar de voetbalplannen voor het komende seizoen worden van harte uitgenodigd vanavond vanaf 19.00 uur in Euroborg bij de afsluiting van het jubileumjaar aanwezig te zijn. Toegangskaarten voor dit evenement zijn tot 17.00 uur te claimen via de ticketshop. Kun je niet aanwezig zijn, dan is de avond vanaf 19.30 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van FC Groningen.

Samen met supporters en sponsors wordt het bijzondere jubileumjaar afgesloten in Euroborg. Naast een openingswoord van algemeen directeur Wouter Gudde wordt met verschillende gasten – onder wie de nieuwe hoofdtrainer Frank Wormuth en technisch directeur Mark-Jan Fledderus – vooruitgekeken naar het nieuwe voetbalseizoen.

_MG_5034_0000_Venezia

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven