string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Schomaker Mannenmode/ Van Uffelen en FC Groningen verlengen samenwerking.

Vrijdag 15 juni 2018 om 15:25

Schomaker Mannenmode is overgenomen door Van Uffelen maar blijft supplier van FC Groningen. Er is een nieuwe tweejarige overeenkomst getekend.

Al 14 jaar wordt de selectie en personeel dat actief is op wedstrijddagen gekleed door Schomaker Mannenmode. Dat wordt voortaan Van Uffelen dat alle vestigingen van Schomaker heeft overgenomen. Daarmee heeft het bedrijf inmiddels 42 vestigingen in het hele land. 
 
Lokale verbondenheid.
Directeur Pieter Cox van Van Uffelen hecht veel waarde aan de samenwerking met FC Groningen: “De lokale verbondenheid is voor ons erg belangrijk. FC Groningen is daarmee een belangrijke partner waarom we de samenwerking dus met veel plezier voortzetten. Sowieso blijft ondanks de naamswijziging veel intact. In onze winkels blijft het draaien op de vertrouwde gezichten en de service die we bieden”.  Eigenlijk verandert alleen de naam en wordt het assortiment uitgebreid met een complete damescollectie.
 
Ook Commercieel Directeur Robbert Klaver is blij met de verlenging. “We werken al zo lang samen waardoor de lijntjes kort zijn. We snappen elkaar en kunnen snel met elkaar schakelen. Dat koesteren wij”.

Logo Van Uffelen PMS diapositief klein

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup