string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Schet: ‘Blij met mijn assist’.

Zondag 11 november 2012 om 13:16

Mitchell Schet stelde vrijdagavond Michael de Leeuw in de gelegenheid de winnende treffer te scoren in het uitduel bij NAC Breda. Beide spelers kijken terug op het gewonnen duel.

Mitchell Schet: “Het is belangrijk voor ons dat we die drie punten hebben gepakt. We moesten gewoon winnen. Het maakte niet uit hoe. We hebben er hard voor gewerkt, zijn blij met de drie punten.”
“Het doelpunt begon met een goede steekpass van Lorenzo Burnet. Ik zag Michael vrijlopen bij de tweede paal, dat hij meestal. Dus gaf ik de bal gewoon daar en hij schoot hem goed binnen.”
“Tegen Heerenveen en FC Utrecht speelde ik niet goed. Ik ben de eerste om dat toe te geven. Ik moest hard trainen om weer terug te keren in de basis en vandaag mocht ik weer beginnen. Nu moest ik het laten zien, daarom ben ik blij met mijn assist. Maar het kan nog altijd beter. Daar werk ik hard aan.”
“Ik weet niet waarom ik mijn spel van vorig seizoen bij RKC Waalwijk nog niet vaker heb kunnen laten zien dit seizoen. Ik moet gewoon hard blijven werken en dan komt het vanzelf wel denk ik. De trainer heeft in elk geval vertrouwen in mij. Dat heeft hij mij persoonlijk verteld.”
Michael de Leeuw: “Het is mooi dat weer eens drie punten hebben gehaald. Ik denk dat het belangrijk voor het team is, voor het vertrouwen. Ik denk dat we al een aantal weken goed spelen, dan is het lekker dat je dan ook een keer de drie punten pakt.”
“Een gelijkspel was wellicht ook op z’n plaats geweest. In de eerste helft waren wij denk ik wel de bovenliggende ploeg, maar in de tweede helft kregen we weinig kansen. We hadden wat mogelijkheden beter uit moeten spelen, al maken we wel een goede goal.”
“Het doelpunt begon met een goede actie van Burnet. hij stak Mitchell goed weg. Vergeet ook niet dat Leandro Bacuna goed de ruimte maakte. Zo kwam ik vrij te staan bij de tweede paal. De voorzet was goed, ik raakte de bal daarna aan de binnenkant en zocht de verre hoek op. Het is heerlijk als de bal dan ook in het netje gaat. Ja, ik krijg op dit moment de kansen. Daar heb ik niet over te klagen.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’