string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Sander van Hoorn wint Gasunie Shoot-Out bokaal.

Maandag 09 mei 2016 om 16:03

Behalve het geweldige succes van FC Groningen, door de reguliere competitie als zevende te eindigen en zich daarmee te plaatsen voor de play-offs voor Europees voetbal, was er nog meer te vieren in stadion Euroborg afgelopen zondag.

In de rust van de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo vond de finale van de Gasunie Shoot-Out competitie plaats. Na de voorrondes, kwartfinale en halve finale was het tijd voor de grote finale waarin Sander van Hoorn en Hein Hartlief de strijd met elkaar aan moesten gaan. Om-en-om mochten er vijf strafschoppen worden genomen en de mannen hadden één Shoot-Out poging. De heren waren aan elkaar gewaagd, want na de strafschoppen en de Shoot-Out was de stand gelijk, 5-5.
Om de winnaar te bepalen moesten de mannen wederom om-en-om strafschoppen nemen. Sander mocht als eerste gaan staan voor de zesde strafschop en schoot deze netjes binnen. De strafschop van Hein werd vervolgens knap gered keeper Cedric Tillema en zodoende mag Sander van Hoorn zich winnaar noemen van de Gasunie Shoot-Out seizoen 2015-2016!

Beide deelnemers ontvingen een mooie beker voor hun knappe prestatie en bovendien kregen zij een waardebon te besteden in de FanCorner van FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen