string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Samenwerking met Allure Energie; korting op seizoenkaart 2019/2020.

Vrijdag 01 maart 2019 om 13:52

Vanaf 1 maart 2019 werkt FC Groningen samen met Allure Energie. Deze Noord-Nederlandse energiemaatschappij bestaat inmiddels zes jaar. Allure Energie is een betrouwbare energieleverancier, die gespecialiseerd is in de zakelijke markt en de vastgoedsector. Maar ook consumenten kunnen bij Allure Energie rekenen op persoonlijke aandacht en scherpe tarieven. 

De twee nuchtere partijen met een Groningse mentaliteit bundelen nu hun krachten. FC Groningen past goed bij de kernwaarden van Allure: Allure geeft energie. Aan de spelers, de club, maar vooral ook aan de supporters van de Trots van het Noorden. Allure Energie bruist van de energie, is toegankelijk, dichtbij en biedt eerlijke tarieven. Een energiemaatschappij, die uitsluitend groene stroom en gas levert. Behalve voordelig is de energie van Allure dus ook nog eens duurzaam.

Speciale band met FC Groningen
“FC Groningen heeft een speciale plek in ons hart,” vertelt Peter Herder, directeur van Allure Energie. Ook persoonlijk heeft hij een hechte band met de club. “Als kind ging ik jarenlang met mijn vader en zus naar de wedstrijden in het Oosterpark. Dat zijn mooie momenten geweest en die koester ik”.  

Trots op samenwerking twee Groningse partijen
Commercieel directeur Robbert Klaver is verheugd met de samenwerking tussen twee van origine Groningse partijen. “De samenwerking kent tal van verschillende faciliteiten om de naamsbekendheid van Allure Energie verder uit te breiden, maar het mooiste is de grote investering die Allure bereid is te doen met voordelen voor onze supporters. Samen met Allure Energie gaan we voor een voetbalseizoen vol energie!”

€200 korting op je seizoenkaart 
De start van de samenwerking tussen FC Groningen en Allure Energie wordt gevierd met een early-bird actie. Sluit je een driejarig contract Allure Energie Groene Stroom en Gas af, dan krijg je €200 korting op je FC Groningen-seizoenkaart. Deze actie geldt tot 23 mei 2019.

Ga naar www.allure-energie.nl/fcgroningen om jouw driejarig contract af te sluiten en kies voor ‘korting op je seizoenkaart’. Vervolgens wordt het voordeel uitgekeerd in de vorm van een kortingscode. Loopt je contract nog niet af en wil je toch gebruik maken van deze korting? Dan kun je een contract in de toekomst afsluiten. Neem daarvoor contact op met Allure Energie.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup