string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Samenvatting Jong FC Groningen in FCG TV.

Dinsdag 31 januari 2012 om 12:01

Maar liefst drie elftallen van FC Groningen zijn vanavond te zien in FC Groningen TV. Jong FC Groningen won gisteravond in een koud Eelde overtuigend met 4-0 van Jong Vitesse/AGOVV. In FC Groningen TV is vanavond een uitgebreide samenvatting te zien van het duel dat twee keer kort werd onderbroken omdat de lichtinstallatie problemen had.

Ook FC Groningen/Cambuur A1 slaagde erin om het duel tegen De Graafschap A1 winnend af te sluiten. Dankzij een treffer van invaller Arjen Hagenauw, zoon van FC Groningen verzorger Henk Hagenauw, kon er eindelijk weer eens gejuicht worden door de ploeg van trainer Paul Raveneau.
Minder goed verging het zondag de formatie van Pieter Huistra. FC Twente was in Enschede te sterk en won met 4-1 van de FC. Huistra en doelpuntenmaker Virgil van Dijk geven hun reacties op de nederlaag.
Voor keeper Luciano da Silva viel er zondag weinig eer te behalen. Graag had hij met een paar geweldige ‘saves’ uitgeblonken maar zover kwam het dus niet. Na afloop was Luciano vooral teleurgesteld voor de 700 meegereisde supporters. Zij hadden volgens Luciano een beter spelend FC Groningen verdiend.
Uiteraard ontbreekt ook vanavond de wekelijkse nieuwsbrief van Hans Nijland niet. Nijland laat weten dat de selectie van FC Groningen voor de tweede seizoenshelft intact blijft en dat er voor vannacht twaalf uur dus geen enkele speler weggaat.
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 1. De uitzending begint vijf minuten eerder dan normaal in verband met het bekervoetbal. De aflevering wordt herhaald om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur op Eredivisie Live 2. Woensdag zijn er herhalingen om 6.00 uur en 13.25 uur op EL1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren