string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Samen strijden: donderdag Cambuur-thuis.

Maandag 23 januari 2023 om 17:48

FC Groningen speelt donderdagavond de belangrijke wedstrijd thuis tegen SC Cambuur. In tegenstelling tot afgelopen zondag zijn bij deze strijd tussen Groningen en Friesland wél alle FC-supporters welkom. Kaarten zijn te koop via de online ticketshop. Supporters die horen bij de loyaliteitsgroep kunnen een ticket kopen voor PSV-uit.

FC Groningen heeft het gehele seizoen de onvoorwaardelijke support van de trouwe achterban. Ook in deze belangrijke fase wil de club samen met alle supporters strijden voor de punten. De Tonny van Leeuwen Tribune is donderdag al geheel uitverkocht. Ben jij er ook bij in Euroborg? Strijd mee en koop een ticket voor de Koeman Tribune of de Piet Fransen Tribune via https://tickets.fcgroningen.nl. Aftrap is donderdagavond om 18.45 uur.

Ook voor de thuiswedstrijden na het duel met Cambuur geldt vrije verkoop. FC Twente komt op zondag 5 februari op bezoek in Euroborg. De wedstrijd thuis tegen FC Emmen staat gepland op zaterdag 18 februari . Tickets zijn online te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Supporters die behoren bij de Loyaliteitsgroep kunnen vanaf dinsdag 24 januari 09.00 uur met voorrang een kaart kopen voor het uitduel bij PSV. Deze periode van voorrang loopt tot maandag 30 januari 23.59 uur. Vanaf dinsdag 31 januari 09.00 uur zijn seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt.

Gerelateerd nieuws.

24 uur geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

1 week geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht