string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Samen met FC Groningen doelgericht duurzaam ondernemen!

Woensdag 11 december 2013 om 17:00

FC Groningen ondersteunt ondernemers vanuit de CleanCampagne om (nog) duurzamer te ondernemen. Via deze campagne kan direct energie en geld worden bespaard! Door de publiciteit komen ondernemers bovendien prominent onder de aandacht bij 1.200 bedrijven en mogelijke opdrachtgevers.

Ondernemers, die nog twijfelen, kunnen een vrijblijvende kennismakingsafspraak maken met een van de CleanCoaches. Tijdens het gesprek zal het bedrijfsprofiel worden doorgelicht en volgt een nadere uiteenzetting over de CleanCampagne. Geïnteresseerden krijgen de eerste tips hoe er energie en geld kan worden bespaard.
Samen duurzaam aan de Top!
De CleanCampagne wordt gedragen door bedrijven, sportclubs en overheden. De initiatiefnemers zijn Energy Valley Topclub, Natuur en Milieufederatie Groningen, SynerMediaGroep, provincie Groningen en de gemeente Groningen.
Het Energie Convenant Groningen en MKB Nederland Green Deal zijn samenwerkingspartners.
Meer informatie
Meer informatie over dit project is te vinden op www.cleancampagne.nl of door middel van telefonisch contact met Carlien Hoedemaker-Bos, te bereiken via het nummer: 050 – 313 08 00. Mailen kan ook: c.hoedemaker-bos@nmfgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

1 week geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

4 weken geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen