string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

RVO FC Groningen/Cambuur vraagt: Gastgezin Groningen.

Woensdag 28 mei 2014 om 15:50

Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling van jonge spelers. De Jeugdopleiding van FC Groningen is op zoek naar één of twee gastgezinnen in Groningen (of nabije omgeving) voor het onderbrengen van een aantal A- en B-junioren.

Een goed gastgezin biedt in de eerste plaats een warme omgeving waar een jongen in alle rust kan wennen aan zijn nieuwe maar ook vreemde omgeving. Het gezin is in staat om zich te verplaatsen in de achtergrond van het talent. Daarnaast moet men op de hoogte zijn van de visie van FC Groningen en weten wat het betekent om dag in dag uit met topsport bezig te zijn.
Matchen
Omdat geen kind gelijk is, maar ook gezinnen anders kunnen zijn, wil FC Groningen de spelers van buiten onze regio en de mogelijke gastouders aan elkaar kunnen matchen. De opleiding is daarom op zoek naar een gevarieerde invulling van gezinnen; van gepensioneerd echtpaar tot een stel met jong kind. Hoe meer variatie, hoe beter. Het belangrijkste is dat de gezinnen gastvrij zijn en interesse hebben in de spelers én hun leefwereld.
Informatie
Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kunt u een mail sturen naar jeugdopleiding@fcgroningen.nl o.v.v. ‘Gastgezin Jeugdopleiding FC Groningen’

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren