Rugnummerwijzigingen: Lundqvist naar 10, Suslov krijgt 7

11 augustus 2021

FC Groningen voert in de week voorafgaand aan de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen twee rugnummerwijzigingen door. Ramon Pascal Lundqvist krijgt rugnummer 10 voor het seizoen 2021/2022, Tomas Suslov gaat spelen onder rugnummer 7. De Slowaak neemt het rugnummer over van zijn Zweedse teamgenoot en speelde de voorbereiding met rugnummer 17. 

Ramon Pascal Lundqvist speelde in zijn eerste seizoen bij de Trots van het Noorden (2019/2020) met het geliefde rugnummer 10 en stond deze vorig seizoen af aan clublegende Arjen Robben. Nu bekend is dat Robben zijn actieve carrière als voetballer heeft beëindigd, krijgt de Zweedse spelmaker het rugnummer 10 terug.
 
Gekochte shirts aanpassen
Tomas Suslov speelde vorig seizoen met rugnummer 31 en had in de voorbereiding het nummer 17 op de rug. De Slowaakse EK-ganger kiest er nu voor het vrijgekomen nummer 7 van Lundqvist over te nemen. Supporters die dit seizoen het nieuwe shirt met de naam en het vorige rugnummer van Lundqvist (7) of Suslov (17) hebben gekocht, kunnen het shirt in de Fanshop bij de hoofdingang van het stadion vanaf donderdag 19 augustus kosteloos laten aanpassen. Dit geldt alleen voor shirts van het seizoen 2021/2022.
 
De Fanshop is sinds enkele weken verhuisd naar de hoofdingang van Euroborg en van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Aanstaande dinsdag 17 augustus en woensdag 18 augustus is de Fanshop gesloten.    
 
Webshop
Het nieuwe wedstrijdshirt (uit en thuis) is vanaf nu weer te koop in de Fanshop in Euroborg of de webshop van FC Groningen. Het shirt is in het speciale seizoen waarin FC Groningen haar 50-jarig jubileum viert voorzien van het bijzondere jubileumlogo ontworpen door supporter Thijs van den Broek. In het speciale seizoen keren in ieder geval voor één jaar de spelersnamen terug op de achterzijde van de shirts.

Lundqvist

Laatste nieuws