string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Round-up: Volop zakelijke verbindingen in eerste kwartaal 2021.

Dinsdag 06 april 2021 om 14:06

De FC Groningen Business Club is een perfect netwerkplatform voor het maken van zakelijke verbindingen. FC Groningen heeft de ambitie uit te groeien tot economische versneller en de beste zakelijke verbinder van Noord-Nederland. Het afgelopen kwartaal ontstonden er diverse mooie samenwerkingen en contacten tussen sponsorrelaties en partners van de Trots van het Noorden. Tijd voor een round-up.

Zakelijke verbindingen

FC Groningen is een club waar ontwikkelen voorop staat. Ontwikkeling van spelers op het veld, maar ook van zakelijk talent. Het doet de club dan ook goed dat diverse sponsorrelaties elkaar verder helpen in de ontwikkeling door middel van het geven van trainingen. Hans Roelfsema van Kenneth Smit geeft ‘social selling’ trainingen aan Uitzendbureau MF Groep. HOC Opleiding & Training verzorgt een maatwerkcursus tot havenwerker voor de personeelsleden van Snel Uitzendbureau.
 
Partijen in de bouw weten elkaar via FC Groningen goed te vinden. In opdracht van RottinghuisAannemingsbedrijf realiseert Aalbers Installatietechniek het leidingwerk voor nieuwbouwappartementen Treslinglocatie in Groningen. Ook twee andere bedrijven in de bouw hebben elkaar gevonden. MWPO is samen met bouwonderneming Plegt-Vos begonnen aan de bouw van Mercado op de hoek van de Grote Markt. Het pand van Sloopwerk Steenhuis was aan een nieuwe schilderbeurt toe en dus werd medesponsor Börchers Schilder- en Restauratiewerken in de arm genomen.
 
Kikstra Zonwering, die met Asser Glas & Verfhandel een overeenkomst sloot waardoor al het glaswerk tegenwoordig wordt ingekocht bij de specialist in glas en verf, verzorgde de zonwering van het nieuwe pand van Daltec aan het Kattegat in Groningen. Office Centre zorgde voor de kantoormeubelen in het nieuwe pand van Daltec. Office Centre en Zwartwoud gingen een samenwerking aan in het creëren van thuiswerkoplossingen. Zodra het weer mogelijk is, opent het Hitachi Capital Mobility Stadion de deuren voor zakelijk Noord-Nederland en worden ook unieke flexibele werkplekken, ingericht door de zakelijke partners Office Centre en Zwartwoud, aangeboden in het stadion.
 
Smart Ranking bediende het afgelopen kwartaal meerdere medesponsors. De specialist in SEO (zoekmachineoptimalisatie) hielp zowel Kikstra Zonwering als Bouwadvies Van Maaren om deze partijen beter zichtbaar te maken bij de zoekmachines. De creatievelingen van Brand Creatives gaan meedenken in de positionering voor Amysoft.
 
Wat betreft inrichting van bedrijfspanden heeft FC Groningen verschillende experts in de sponsorpoule. Studio Oving heeft de inrichting van het nieuwe kantoor van PlasBossinade advocaten en notarissen in Groningen verricht. Interoffice heeft de Groningse hoofdvestiging van de Rabobank voorzien van nieuwe inrichting. Tevens heeft Interoffice Klimaatgroep Holland voorzien van een nieuwe leaseprinter. Noordhof Interieurbouw richtte de stijlvolle skybox van nieuwe sponsorrelatie Finanxe in en heeft ook de nieuwe vestiging van ITBB in Zwolle volledig ingericht. Het personeel van ITBB beleefde onlangs een leuke teammeeting met een online evenement verzorgd door Henk Evenement’n. 
 
Met de mededeling dat Loon-en grondverzetbedrijf Wieringa BV in samenwerking met Visscher Holland en Ad Nooren bezig is om een nieuw wasgebouw voor hun machines te realiseren en B2B Tonerinksthop een printer aan FlexVirtual heeft geleverd, wordt deze eerste round-up zakelijke verbindingen van het kalenderjaar 2021 afgesloten.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord