string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Rondleidingen en techniek trainingen in voorjaarsvakantie.

Dinsdag 19 februari 2013 om 09:04

Het is weer voorjaarsvakantie en dat betekent drukte voor de Junior Club!

Rondleidingen
Rabobank is Superfan van de FC Groningen Junior Club en daarom krijgen geselecteerde rekeninghouders van de Rabobank vandaag de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van stadion Euroborg!
Middels een rondleiding kunnen de Rabo rekeninghouders een kijkje nemen in ruimtes die normaal gesproken verborgen zijn voor bezoekers. De rondleidingen leiden onder andere langs verschillende business ruimtes, de persruimte en het veld.
Tussen half tien in de ochtend en half vijf in de middag verwacht de Junior Club ongeveer 250 rekeninghouders te verwelkomen in stadion Euroborg.
De rekeninghouders die op uitnodiging van Rabobank een rondleiding mogen bijwonen, hebben inmiddels bericht hierover ontvangen.

Techniek trainingen
Woensdagmiddag vinden in de topsporthal van het Alfa College een tweetal techniek trainingen plaats. Ruim 100 leden hebben zich aangemeld om deel te nemen aan deze trainingen die worden verzorgd door Voetbalcenter Meerstad (de voetbalschool van René Wollerich, trainer van FC Groningen C3). Beide trainingen duren ruim een uur en zijn helemaal volgeboekt.
Beperkt bereikbaar
Wegens de activiteiten van deze week, is de Junior Club beperkt bereikbaar. Mocht je de Junior Club willen bereiken, dan kan er het beste een e-mail worden gestuurd naar juniorclub@fcgroningen.nl. Wij proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam