string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Rondleiding voor Rabo-rekeninghouders.

Woensdag 22 februari 2017 om 16:14

Rabobank is Superfan van de FC Groningen Junior Club. Daarom mag Rabobank eens per seizoen 250 gasten uitnodigen die mogen genieten van een rondleiding door het Noordlease Stadion.

In de voorjaarsvakantie, op woensdag 22 februari, was het zover. Verdeeld over zes groepen vonden gedurende de hele dag rondleidingen plaats. Rabobank had voor de gelegenheid jonge Rabo-rekeninghouders en hun familieleden uitgenodigd. Er moesten een paar trappen op- en afgelopen worden, maar dat hadden de bezoekers er wel voor over; zij hadden tenslotte de mogelijkheid om ruimtes te bekijken die normaal gesproken verborgen blijven voor de stadionbezoeker. Er werd een kijkje genomen op en in de leukste plekjes van het stadion: de skyboxen, de omroepkamer, persruimte, het veld en de kleedruimtes, maar ook in het gasten-vak! Als FC Groningen supporter kom je daar normaal gesproken natuurlijk niet.
De jonge FC Groningensupporters hebben een leuke rondleiding gehad. Wij hopen hun snel bij een wedstrijd weer eens te zien!

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’