string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Robey en FC Groningen schenken extra aandacht aan vrijwilligers amateurclubs.

Donderdag 16 december 2021 om 12:00

Net als FC Groningen kunnen de amateurclubs in de stad en regio niet zonder de inzet van vrijwilligers. In navolging van de nationale vrijwilligersdag eerder deze maand wil de Trots van het Noorden samen met partner Robey de vrijwilligers van de voetbalverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant extra in het zonnetje zetten.

De Trots van het Noorden heeft alle aangesloten verenigingen bij het FC Groningen Amateurconvenant aangeschreven met de vraag een vrijwilliger aan te wijzen die het verdient om extra in het zonnetje te worden gezet.
 
Hij of zij kan het afgelopen jaar uitzonderlijke inzet hebben getoond voor de vereniging. Onder ingewikkelde omstandigheden vanwege de coronamaatregelen toch het voetballen hebben gefaciliteerd . Of iets bijzonders gedaan of meegemaakt waardoor diegene extra aandacht verdient.
 
Iedere club heeft tot het einde van dit kalenderjaar om één vrijwilliger te nomineren via een speciaal formulier die is gemaild naar de contactpersonen binnen het Amateurconvenant. Deze vrijwilligers worden verrast met twee kaarten voor de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen Go Ahead Eagles op zondagmiddag 6 februari in Euroborg (vanzelfsprekend onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen).
 
Partner Robey doet hier nog een schepje bovenop. Tien door Robey uitgelote vrijwilligers winnen een prachtige winterjas van de kledingpartner. Nog eens tien anderen krijgen bij de bovengenoemde wedstrijd een VIP-behandeling vanuit Club 1971, de gezelligste sportkantine van Nederland.
 
FC Groningen wil alle vrijwilligers die zich afgelopen jaar weer belangeloos hebben ingezet voor hun sportclub hartelijk danken. Zonder vrijwilligers is georganiseerde sport niet mogelijk. De bijdrage van deze echte clubmensen is essentieel voor de clubs en dragen fundamenteel bij aan de maatschappelijke ambitie die FC Groningen heeft om gezamenlijk bewegingsarmoede te bestrijden in het verzorgingsgebied. 

JW202108151116

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup