Robben: ‘Het loopt nog niet zoals ik zou willen’

4 december 2020

Arjen Robben heeft problemen met zijn kuit. Hij komt hierdoor dit kalenderjaar niet meer in actie voor de Trots van het Noorden. De aanvoerder van FC Groningen blijft werken aan zijn herstel, maar kampte een paar keer met een terugslag. “Het loopt nog niet zoals ik zou willen."

Kuitklachten houden Robben de rest van dit kalenderjaar aan de kant. “We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Ik zal de komende tijd gebruiken om te herstellen en wil heel graag in het nieuwe jaar met het team op het veld staan en wedstrijden gaan spelen. Of dit gaat lukken, kan ik nu nog niet zeggen. Dat zal de komende periode uitwijzen. Hoewel mijn eigen situatie teleurstellend verloopt, ben ik blij dat onze ploeg het zo goed doet! De prestaties en het spel zijn prima en ik ben zelfs van mening dat we nog wat punten meer hadden kunnen hebben. Dat is alleen maar positief voor de rest van dit seizoen.”
 
Bedanken
Buiten het werken aan zijn herstel werd Robben ook gevraagd 1.500 shirts te voorzien van zijn handtekening, het gevolg van een Black Friday actie van de club. “Ja, het verraste me nogal dat hiervoor zoveel belangstelling was. Ik wil iedereen die een persoonlijk gesigneerd shirt heeft aangeschaft bedanken. Ik zie het als een enorme blijk van waardering en ook wel als een steunbetuiging. Door deze actie heb ik inmiddels echter wel meer handtekeningen, dan wedstrijdminuten achter mijn naam staan…”, besluit Robben met de nodige zelfspot.

Robben bij training onder toeziend oog Buijs

Laatste nieuws